Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ale wy czekacie już dłużej niż 21 dni roboczych? Mi się wydawało że Vex zlecił wszystkie grudniowe tym, którzy uzupełnili na nowo dane do przelewu. Fajnie jakby się Vex odezwał i napisał na forum jak wygląda sytuacja z kasą i czy teraz na wypłatę będzie się czekało 21 dni roboczych już regularnie czy ma już płynność finansową
(27-01-2014 14:09)malpa2 napisał(a): Ale wy czekacie już dłużej niż 21 dni roboczych? Mi się wydawało że Vex zlecił wszystkie grudniowe tym, którzy uzupełnili na nowo dane do przelewu. Fajnie jakby się Vex odezwał i napisał na forum jak wygląda sytuacja z kasą i czy teraz na wypłatę będzie się czekało 21 dni roboczych już regularnie czy ma już płynność finansową
Pisałem jakiś czas temu z Vexem i mowil, ze od lutego ma być tak,że będą zlecane 1-2 razy w tyg.
LUDZIE! Oni sie nie mają zamiaru zwijać?! po co by wypłacali tyle wypłat?! przejrzyjcie forum.. od 21 stycznia i zobaczcie ile wypłat zlecili. Nie zwijają się!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2014 14:12 przez Zimusek.)
(27-01-2014 14:09)malpa2 napisał(a): Ale wy czekacie już dłużej niż 21 dni roboczych? Mi się wydawało że Vex zlecił wszystkie grudniowe tym, którzy uzupełnili na nowo dane do przelewu. Fajnie jakby się Vex odezwał i napisał na forum jak wygląda sytuacja z kasą i czy teraz na wypłatę będzie się czekało 21 dni roboczych już regularnie czy ma już płynność finansową
Pisałem jakiś czas temu z Vexem i mowil, ze od lutego ma być tak,że będą zlecane 1-2 razy w tyg.
LUDZIE! Oni sie nie mają zamiaru zwijać?! po co by wypłacali tyle wypłat?! przejrzyjcie forum.. od 21 stycznia i zobaczcie ile wypłat zlecili. Nie zwijają się!
2014-01-21 17:35 <--- to jest data i godzina wpisu z zakładki Alarmy i komunikaty po zmianie sposobu płatności. Ludzie co wy w ogóle piszecie? Liczą się tylko i wyłącznie NOWE zlecenia od 21 stycznia na nowych zasadach. Wszystkie inne nie wypłacone są automatycznie anulowane i trzeba zlecić wypłatę ponownie. Mi wisi wypłata od 23 stycznia i o takich wypłatach możemy pisać a nie jakieś stare z 7 stycznia tak jak pisze @up lub viciu (3 stycznia) - te wypłaty wam nigdy nie dojdą bo są anulowane i w tej chwili nie liczy sie to czy pieniądze są z 20 grudnia czy z 20 stycznia - wszystkie nowe zlecenia są tak samo ważne. Vex jedynie co to może patrzeć na wielkość kasy do zapłaty albo i to nie - nie wiem czym się kieruje. Ja bym wypłacał za kolejnością bo tak byłoby sprawiedliwie ale to tylko moje zdanie.