Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
Fires.pl - wątek główny

Autor Wiadomość
RE: Fires.pl - wątek główny
Sprawdź:
No 600 na miesiąc to małoo ja zarobiłem 260 w 2 dni
(27-01-2014 13:17)Malkolm napisał(a):  grzeczniej bo znów polecisz na harem.
I jeśli 600zł z miesiąca jest dla ciebie dużą kwotą to gratuluje impreza, ja właśnie o takich mówię.

Tak, 600zł to bardzo mało. Podpowiem tylko, że moja mama zarabia 700zł. Kto Ci powiedział ile to zarabiałem? Od nadmiaru kasy chyba CI się w dupie poprzewracało koleś.
mi wisi wypłata od 3stycznia. 12kafli
dziś jak nie będzie żadnego info to chyba luzuje zarabianie.
ile można czekać Wink
Glosy: Hrustus (+1), ado (+1), jakuba (+1)
jesteś kompletnym idiotą i nie za darmo dostałeś bana. Pisałem że chodzi o duże kwoty, które wiszą i sporo osób pisało że nie dostało. Nie obchodzi mnie ile dla ciebie to jest dużo i ile zarabia twoja matka. Ja pisałem właśnie o takich kwotach 100-600zł bo takich pojawiało się TUTAJ najwięcej.
I widocznie to wystarcza żeby zamknąć ludziom gęby i stać murem za serwisem
(25-01-2014 20:37)sqmany napisał(a):  @[cokieee]
Tylko bank.

(27-01-2014 13:25)viciu napisał(a):  mi wisi wypłata od 3stycznia. 12kafli
dziś jak nie będzie żadnego info to chyba luzuje zarabianie.
ile można czekać Wink

Ostro :o
W przypadku EasySub też było podobnie, bo po podobnym czasie również chcieli dane osobowe do wypłaty, ale podejrzewam, że 90% osób dostało hajs w przypadku Fires - reszta to wypłaty powyżej 1500zł. Osobiście dzisiaj sobie robię wolne czekając na wypłatę - kiedy dostane wznawiam ostro działanie i oczywiście was poinformuje jak dostanę.
PS. Oby Fires nie padł bo będzie problem znaleźć inny serwis bo jak wiadomo Freebiz też nie wypłaca od kilku dni i nie ma gdzie iść ;(
(27-01-2014 13:36)szamus200 napisał(a):  W przypadku EasySub też było podobnie, bo po podobnym czasie również chcieli dane osobowe do wypłaty, ale podejrzewam, że 90% osób dostało hajs w przypadku Fires - reszta to wypłaty powyżej 1500zł. Osobiście dzisiaj sobie robię wolne czekając na wypłatę - kiedy dostane wznawiam ostro działanie i oczywiście was poinformuje jak dostanę.
PS. Oby Fires nie padł bo będzie problem znaleźć inny serwis bo jak wiadomo Freebiz też nie wypłaca od kilku dni i nie ma gdzie iść ;(
Freebiz też nie wypłaca ?, ale się wpakowałem facepalm
Przez tydzień wypłaty nie było ale się zobaczy, może w tym tygodniu będą Big Grin
Ehh i znowu te magiczne "MOŻE w tym tygodniu" pierw jakieś info że w poniedziałek (czyli dzisiaj)
Teraz znowu zasiejecie inną datę ...
Najgorsze jest to że my czekam a od strony administracji odpowiedź to wielkie NIC
Więc mamy czekać dzień tydzień miesiąc czy w ogóle możemy zapomnieć o tej kasie ?
Wątpię w to, że fires sie zwija. Kilka dni teamu Vex mi napisał "nie ma planów aby się zwijac a wrecz przeciwnie, rozwijac, bedziemy tworzyć dzial księgowości i supportu". Dajcie im szanse zlecili bardzo dużo wypłat.

Nie pojmuje jednego. Jak jakiś czas temu Vex zlecił viciovi ok. 7koła... i jeszcze kilka dużych wypłat to gadaliscie, że zrobił to tylko po to żeby ludzie zostali dlatego zlecił duże kwoty, natomiast teraz gdzie miał/ma " milion" wypłat i zleca mniejsze mówicie, ze zleca mniejsze bo nie chcey wpłacać tych dużych. Bez sensu.
Glosy: sqmany (+1), jakuba (+1), Symbian (+1)
Wątek zamknięty