Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
(06-02-2015 13:04)Piotrek2091 napisał(a):  
(06-02-2015 12:45)havajan napisał(a):  Zamienił na akcje, ludzie sobie wymienili na bapy i większość wyszła na tym lepiej niż wcześniej bo zdobyli ileśtam procent więcej bap. Big Grin

Czyli ten artykuł można wydrukować i do kibla spuścić, bo autor łże jak pies. Napisał, że wymienił wszystkim Bapy na akcje i uwalilł ich kurs, żeby ludzie na tym potracili, sprzedając akcje, albo włożyli świeżą kasę do programu i czekali, aż kurs akcji wzrośnie. Tyle w temacie Cool

Jeszcze napisał, że stąd były ogromne naliczenia na początku roku beka

Chodzi o to, że kto się pośpieszył ten stracił, jeżeli ktoś poczekał, ten król. To nie jest zwykły serwis zarobkowy, że jasno mamy napisane zasady, że klikasz x i dostajesz x przez x dni. Tutaj wszystko może się zmienić i po prostu polega to na tym, że my gramy vs Jo. On chce uwalić nas, my chcemy uwalić jego. Wystarczy myśleć, a Jo niech zarabia na tych co tego nie robią. Big Grin
Co do tego artykułu, który ktoś wkleił:
Review Published: 25 Jun 2014
Review Last Updated: 30 Jan 2015

Także jak chcecie dalej wróżyć szybki kres to powodzenia, ja oczywiście również się z tym liczę, ale kontynuuję swoją strategię Smile

Liczę dzisiaj na jakieś naliczenia i jestem prawie pewny, że będzie ono małe.
Wydaje mi się, że te całe zapowiadane BIG, o ile do niego dojdzie, odbędzie się po rewolucji w planach i dodaniu do obiegu akcji(duże naliczenia = wszyscy będą chcieli sprzedawać akcje = spadek cen w bap, a za tym spadek cen w $, co da pole do popisu Joelowi i grubym inwestorom), ale mogę się mylić.

To tylko moja wizja, ale z racji tego, że rynek akcji może być dowolnie zmanipulowany przez Joela, jestem sceptyczny.
(06-02-2015 13:04)Piotrek2091 napisał(a):  
(06-02-2015 12:45)havajan napisał(a):  Zamienił na akcje, ludzie sobie wymienili na bapy i większość wyszła na tym lepiej niż wcześniej bo zdobyli ileśtam procent więcej bap. Big Grin

Czyli ten artykuł można wydrukować i do kibla spuścić, bo autor łże jak pies. Napisał, że wymienił wszystkim Bapy na akcje i uwalilł ich kurs, żeby ludzie na tym potracili, sprzedając akcje, albo włożyli świeżą kasę do programu i czekali, aż kurs akcji wzrośnie. Tyle w temacie Cool

Jeszcze napisał, że stąd były ogromne naliczenia na początku roku beka

Tak jak pisalem wyzej, artykul jest prawdziwy, ale nieobiektywny. FAKTY sie zgadzaja, ich opis i interepretacja nie bardzo.
Glosy: MinoR CombO (0)
Jak dla mnie to kogoś boli dupa, albo po prostu przewalił swoją inwestycję w PV. Bywa i tak, że ktoś szuka dziury w całym, bo jak na razie widzę tutaj ludzi którzy zarabiają na tym i wypłacają kasę regularnie.
Glosy: emem (+1)
Argument, że prowadził wcześniej kilka HYIP, które upadł jest raczej kiepski do zniechęcenia kogoś kto trochę w tym siedzi. Ogólnie z samej swojej natury HYIP prędzej czy później pada. Logicznie myśląc to musiał na czymś się obeznać i zdobyć doświadczenie, aby prowadzić tego typu działalność. Zatem siłą rzeczy żeby wpaść na pomysł stworzenia PV musiał się wcześniej obracać w środowisku HYIP. Nawet to chyba lepiej, bo pewnie zna wiele sztuczek, które potrafią przedłużyć żywotność programu i zaradzić w trudnych chwilach.
Glosy: emem (+1)
Przecież to proste, że każdy uczy się na błędach. Zamiast go grzebać po jakimś artykule po prostu popatrzmy na rozwój wydarzeń. Techniką prób i błędów ktoś taki jak on może dojść do stworzenia serwisu idealnego, który będzie na siebie zarabiał i dawał zarabiać innym.
tak więc Panie i Panowie
zbierajcie kasę na akcje bo ich cena z pewnością niedługo mocno spadnie aby "grubasy" mogły je za grosiki poskupować i zarabiac na dywidendach

kto cierpliwy doczeka się wzrostu i sprzeda z zyskiem
Było dzisiaj naliczenie?
(06-02-2015 19:17)UmCyK napisał(a):  Było dzisiaj naliczenie?

Ja nie dostałem dziś ani jednej reklamy oprócz aktywacyjnych.
Jo chyba lubi pospać Xpokerface
Odpowiedz