Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
nie wie ktoś w jakim czasie odpisują na maile? I mógłby mi ktoś podać maila do nich? Smile
w nowym programie jedyną siecią do wybrania jest PLAY, naprawcie Wink
Glosy: sucha (+1)
Co można zrobić z kontem, jeśli już nie chce się zarabiać w subskrypcjach SMS, a na koncie uzbierane jest 31.50 zł?
Witam, chciałbym się was zapytać co do tzw. "lead'ów - widmo". Coś czytałem o nich, ale za bardzo nie zrozumiałem o co w nich chodzi, a one mnie wcześniej nie spotkały, więc nie zagłębiałem się w ich temat, lecz dzisiaj zauważyłem, że w dniu wczorajszym i przedwczorajszym, wzrosła mi liczba lead'ów o 1 i zarówno zarobiona kwota w statystykach wzrosła mi o 4 zł, czyli wszystko się zgadza, ale Stan Konta nadal wynosi tyle samo, czyli jakby kasy z tych 2 lead'ów widmo wgl. nie było, a więc mam 2 pytania. Z czego wynikają te "leady widmo" i czemu mój Stan Konta nie wzrósł o te 2 leady widmo i czy wgl. on wzrośnie do kwoty zarobionej która widnieje w statystykach?

P.S. Najlepiej aby odpowiedział ktoś z Ekipy Instanter.pl Wink

Pozdrawiam

BTW. Nie wiem czemu piszę to tak jakbym pisał maila czy list ^^
(12-03-2014 21:59)aero2 napisał(a):  Co można zrobić z kontem, jeśli już nie chce się zarabiać w subskrypcjach SMS, a na koncie uzbierane jest 31.50 zł?

usunac konto albo je zostawic
(12-03-2014 21:59)aero2 napisał(a):  Co można zrobić z kontem, jeśli już nie chce się zarabiać w subskrypcjach SMS, a na koncie uzbierane jest 31.50 zł?

Jak chcesz to od ciebie kupię. Ale nie wiem czy instanter pozwoli Big Grin ... Moge dać maksymalnie 10 zł.
Edit : Już nie chcę, rozmyśliłem się Big Grin
Chyba nie zalicza leadów bo od godziny żadnego a lecę na streamie wpadło wam coś teraz ?

Zapraszam na moją stronę: Praca bez Barier
Nic a nic nie wpadło, aż dziwne.
Moim refom też nie wpadło.
U mnie też cisza, a klików mam rekordy, za to dzisiaj mi zaliczyło leada sprzed 2 dni :O

Maniero, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2014.
Odpowiedz