|
|
RE: Klamstwo Rhaegara!!!!
Dziwne, że tak mało osób z forum zgłosiło. W lutym pisał do mnie na pw niejaki razor z wykopu.
Oto fragmenty wiadomości napisanych do mnie przez niego:
"Spokojnie... jestem razor2 z wykopu.
ten cylka oszukał mnie i kilka osób z wykop.pl na kilkanaście tys zł. chodziło o sprzedaż/zakup bitcoinów.
Nie udzielam się na tym forum, ale zobaczyłem że również zostaliście oszukani i dlatego śledzę temat oraz zdecydowałem się napisać do ciebie.
Nie musimy się znać w każdym razie łączy nas ten sam problem i cel."
"Mowisz o wykopie? Generalnie u nas oszukani zostali Kangel,cangowned,Elvis055,rajkes,Pienio69 i ja. Na waszym forum kontaktowalem się jedynie z człowiekiem o nikcu pokazujeprawde, administratorem waszego forum, Optimist i z Tobą. Prokuratura prokuraturą. mimo wszystko uważam, że nie zaszkodzi nikomu tam się przejechać do cylków. Może to i nic nie da, ale nie przekonasz się dopóki nie spróbujesz. W końcu to są nasze pieniądze i trzeba walczyć o ich odzyskanie w kazdy mozliwy sposób."
Ciekaw jestem, czy Policja tylko zapukała do domu, gdzie jest zameldowany Cylka i tylko tyle... Znając życie tak było.Prokurator ze Stargardu ma dziwny charakter, taki wredny, arogancki. Stwierdzam to, bo kiedyś do Niego dzwoniłem.
|