Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto
Sprawdź:
(24-05-2013 15:28)AnavriN napisał(a): Jeśli okupuje komuś miasto, mam tam jednego koleżkę to mogę go jakimś magicznym sposobem ściągnąć z powrotem? Bo te przyciski do odwołania go z tej jakże zaszczytnej służby nie bardzo mi działają.
Niestety to jest jeszcze niemożliwe, z resztą nie ma już bonusu za okupacje to już nikt nikogo nie okupuje
Po co Ci surowce ? Można sprzedawać je tylko w zależności od tego ile masz mieszkańców w mieście, ja produkuje surowców więcej niż mogę sprzedać, więc po co kogoś okupywać jeśli jego surwoce są mi nie potrzebne ?
To chyba normalne, że jak ktoś Cię okupuje to musisz zrobić wojo i się odbić, żeby się uwolnić. Pracownicy żyją od 1 do 60 dni, więc jak chcesz, żeby padł sam z siebie to możesz trochę poczekać.