Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Odnowienia » Opóźnienia odnowień, temat związany z odnowieniami

Autor Wiadomość
RE: Odnowienia
Sprawdź:
Czasem muli bardzo,ale chwilę wystarczy poczekać i działa Wink
Mati435
To nie jest temat do dyskusji o eforsie. Masz ogólny temat przeznaczony do tego.

BTW. Dziś u mnie połowa tego, co tydzień temu jak na razie Smile
ja to samo polowa tego mialem, teraz to juz calkowicie klapa, zal ;/ wiem ze koniec miesiaca jest to pewnie kasy na kontach nie maja Big Grin zobaczymy po 3cim Big Grin
Jak wpadają odnowienia MT HDPLAYER, w poniedziałek ale tylko ok. godz. 10:00 czy po północy też?
namo jestem nowy ale trochę zarabiam na MT HDPlayer i w tamtym tygodniu zauważyłem że wpadły dwa odnowienia po 11 godzinie a potem gdzieś w godzinach wieczornych 22-23 kolejne dwa
To spoko, może jeszcze coś wpadnie wieczorkiem :-)
U mnie to samo było tydzień temu. Wpadły przed 24 jeszcze 2 odnowienia. Na razie troszkę słabo to wygląda, ale może się poprawi jeszcze do jutra Smile

Lotheo, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2015.
Potwierdzam,czasem koło północy nawet miałem odnowienia Wink
Najlepiej jakby odnowienia wpadały o 3-ciej w nocy, żodyn by się wtedy nie wypisoł żodyn :-)
U mnie zawsze wpada ok. 120-140 do godziny 12 oraz kilkadziesiąt tuż po północy, od wielu tygodni tak jest, więc się nawet nie przejmuję jak jest mniej niż zwykle w ciągu dnia.

bokowski, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Odpowiedz