Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Stawka nie jest zależna od konwersji, ale od jakości leadów. Tzn. ile osób nie wyłącza subskrypcji itd.
Nawet nawet Smile Drugi dzień z niszą, którą wczoraj znalazłem. 3 godzinki roboty.

[Obrazek: 2vt4tgu.jpg]
Glosy: DrPrefix (+1)
poda ktoś emeila leadmore?
Panowie wiecie czemu mam tak : http://scr.hu/3nar/05qhs , jak chce sie zalogować na konto fb ?

Prosze o pomoc Smile

Pozdrawiam
Pewnie za dużo spamiłeś linkami z Leadmore'a na facebook'u i tak oto dostałeś blokadę! Smile Jej niestety nie usuniesz, chyba sama zejdzie po jakimś czasie bo piszę, że tymczasowa ale wpierw musisz weryfikacje przejść, pozdrawiam Wink Jednym słowem konto już nie do użytku jeśli chodzi o spam, rób nowe ^^
Problem w tym że , już nowych kont tez nie moge robić Smile zmieniam IP i nic to nie daje Smile

PS. jak ktoś ma na sell 20 czystych kont fb to zapraszam na pw Smile
Ja jak narazie nie zarabiam wiele, ale wczoraj udalo mi sie zrobić dobry FanPage i przez 17h mam juz ponad 1k realnych like. Więc może coś zarobię w ten weekend! Big Grin
(22-11-2014 12:27)Zimusek napisał(a):  Ja jak narazie nie zarabiam wiele, ale wczoraj udalo mi sie zrobić dobry FanPage i przez 17h mam juz ponad 1k realnych like. Więc może coś zarobię w ten weekend! Big Grin
Dobij do 10-15K like a potem dopiero pomyśl o wstawianiu linków. Taka mała rada.

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Glosy: Zimusek (+1)
nawet i 15k to za mało
Może i masz rację Tongue Ale myśle że do konca miesiąca będzie wystarczające tyle like aby zacząć zarabiać jakies poważniejsze sumy Tongue
2h temu bylo ponad 1k teraz już jest 2,5 Tongue
Odpowiedz