Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
(27-05-2014 06:42)Pawel1178 napisał(a): W zakładce ostatnie 25 ledów dlaczego przy niektórych pozycjach mam puste okienko w polu źródło ?
Też tak mam
Kurde, od ponad tygodnia nie mogę spamic bo ciągle ban O co to chodzi? Robie ze stażem usuwam cookies zmieniam przeglądarke, linki, zdjęcia i ciągle to samo Nawet boje się kupic konta bo może byc znów to samo, wie ktoś o co chodzi i co mam zrobic?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
(27-05-2014 06:44)WujRock napisał(a):
(27-05-2014 06:42)Pawel1178 napisał(a): W zakładce ostatnie 25 ledów dlaczego przy niektórych pozycjach mam puste okienko w polu źródło ?
Też tak mam
Kurde, od ponad tygodnia nie mogę spamic bo ciągle ban O co to chodzi? Robie ze stażem usuwam cookies zmieniam przeglądarke, linki, zdjęcia i ciągle to samo Nawet boje się kupic konta bo może byc znów to samo, wie ktoś o co chodzi i co mam zrobic?
Kolego zapewne masz stałe ip,sciagnij sobie thora i wal z zmiennego ip a napewno tak cie szybko nie zbanują