Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@Baronowy
Nie wiem chłopaku czy tu coś złapiesz, wystarczyło przeczytać ze 2 strony, a byś zauważył, że 90% osób ma swój link w opisie, plus oferują znacznie więcej.
z ciekawości zapytam jaką profesjonalną pomoc oferujesz opartą na doświadczeniu ?
całość jest prosta jak budowa cepa i jeszcze przetłumaczone na Polski
Poczytaj temat, calosc jest jeszcze prostsza niz budowa cepa, a mimo wszystko na kazdej stronie powtarzaja sie po 10x te same pytania ktore juz byly zadawane ponad 10000x. Nie wiem czy ludzie glupi czy leniwi, ale uwierz, ze pomoc sie wielu przydaje.
Panowie mam pytanie co do BTC płatności na PV. Wiem, że płatność jest bez prowizji.
Ileś postów wcześniej był poruszony temat wpłacania pieniążków przez BTC, ale nie mogę go znaleźć. Kilkadziesiąt stron przejrzałem i już nie mam siły..
Ile trzeba czekać (czy od reki) na wpłynięcie BTC do PV? Kiedy zobaczę BAPy na koncie?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2015 22:07 przez SurpriseYT.)