Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
Szeton wiadomo że to też zależy od niszy a dokładnie grupy docelowejWink

Jak się trafia gimbus to wiadomo, że ciężko by się odnawiało jeśli rodzić mu zasila konto raz w miesiącu za 3 dychy Wink rzadko sie zdarza by gimbus miał abonament Wink target 20-30lat tacy zazwyczaj odrazu wyłącza gdy zorientują się że pobralo kasę z kontaSmile dlatego najlepiej celowac w ludzi +40 Wink tacy mają "mniejsza wiedzę" jak wyłączyć suby.

Ja ogólnie liczę na to by połowa się odnawiała ten 1-2 razy co przy wysokich stawkach na eforsie daje już fajny dochód dodatkowy Smile

Cel na czerwiec to dojść do pulapu by w któryś poniedziałek mieć 200zl odnowien, a w lipcu utrzymać ten pułap tak by co poniedziałek siadło 200 zł za nic
ja mam 0 zł zawsze z odnowień Smile
Jeśli chodzi o mnie to dokładnie o 50 % mniej odnowień niż w zeszłym tygodniu Smile
A cały czas sukcesywnie mam podobną liczbę aktywacji.
Nie ma co jednak porównywać ze sobą dwóch tygodni zobaczymy jak to będzie wyglądać w skali miesiąca...
Eforso do rozliczenia za marzec sié nie odniesiecie?
Glosy: Redwids (+1)
Eforso też jestem ciekawy kiedy moje pieniążki dostane za marzec, nie żeby coś ale to już 3 miesiąc leci, pare ludzi tutaj na forum się już o to pytało ale z tego co widzę to lubicie omijać ten temat a na czacie standardowe "lanie" wody typu:
połowa maja - "ciągle czekamy na raporty od operatorów. Spodziewamy się ich pod koniec maja"
koniec maja - "Operatorzy mówili o końcu maja/początku czerwca, więc liczymy na to, że jakoś na dniach otrzymamy w końcu te raporty. Na pewno damy Wam znać, jak wpadnie jakieś nowe info."

Czyli co, napiszę za pare dni i tym razem operatorzy będą mówić o końcu czerwca początku lipca, później o środku lipca a na koniec się dowiem, że operatorzy dzwonili do każdej "ofiary" i się pytali czy nie chce złożyć zażalenia?
Mamy więc dobre wieści z ostatniej chwili. Pieniądze za MO z marca 2017 roku zaczniemy stopniowo zwracać na salda po odliczeniu kwot zareklamowanych u operatorów już od jutra.
Glosy: Redwids (+1), fusek (+1)
(06-06-2017 12:28)eforsa napisał(a):  Mamy więc dobre wieści z ostatniej chwili. Pieniądze za MO z marca 2017 roku zaczniemy stopniowo zwracać na salda po odliczeniu kwot zareklamowanych u operatorów już od jutra.

Skąd będę wiedział, ile z zamrożonych środków otrzymam? Prześlecie każdemu standardowy raport ? Jak to będzie wyglądało ?

lukas1987, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2017.
Mnie to nie dotyczy bo w marcu nie działalem u Was ale z ciekawości zapytam.. co jeśli ofiara złożyła reklamacje u operatora ale partnerzy u Was działali zgodnie z Waszym regulaminem?

Mmmm teoretycznie parter mógł spamować mówiąc wprost że, SMS kosztuje 25 zł ale użytkownik regionie zrozumiał i złożył reklamacja w plusie czy innym Playu mówiąc "w umowie pisalista że mam darmowe sesemesy do wszystkich sieci a mi naliczylista 25 zł i nic zem nie dostał za to" . Wtedy operator uznaje reklamacje, zwraca koszt klientowi, wy nie dostajecie nic. Ale czemu partner ma mieć niezapłacone za to mimo że działał zgodnie z regulaminem? Ja rozumiem, że wy nie dostajecie kasy, to niby patner też nie powinien, ale skoro zarabia wg waszych wytycznych to nie powinien być stratny przez wasze potyczki z operatorem
fejQ też jestem ciekaw opinii eforsy. Jednak mi się wydaje że tutaj eforsa pełni rolę pośrednika. Pomiędzy "Nami" a operatorem. I każdy promujący musi się liczyć z tym, że ktoś złoży reklamację i wtedy operator nie wypłaci za to kasy eforsie, a co za tym idzie eforsa nie wypłaci nam. Więc z czego ma eforsa wypłacić.
Tylko mnie ciekawi, w jaki sposób operator zwraca koszty takiemu klientowi który na słowo mówi że nic nie dostał i operator mu od razu zwraca pieniądze? Co jeśli reklamuje poradnik i klient go dostaje, a z konta pociąga mu 25 zł to za co operator ma mu zwracać koszty?
fejQ Dlatego ceny są teraz widoczne na widgetach. Nie mamy pojęcia na jakich zasadach Operatorzy dokonują odliczeń. A my też nie jesteśmy działalnością charytatywną, zawsze dokonywaliśmy odliczeń za reklamacje jeśli miały solidne podstawy i trafiały do nas. Do marca nigdy nie było tego wiele, ale to co miało miejsce w Marcu zmieniło sytuację.
@[Adamek69] dokładnie, to działa tak jak w każdym innym interesie. Takie sytuacje można minimalizować podając na stronie jako formę pierwszego kontaktu własny e-mail - co już nie raz sugerowaliśmy.

NOWOŚĆ W EFORSIE!

PŁATNOŚĆ MS - 12,5 ZŁ ZA LEAD!

Z przyjemnością ogłaszamy najnowszą płatność na najwyższej stawce na rynku! Tego jeszcze na Eforsie nie było - 12,50 ZŁ ZA LEAD!!

ZAPRASZAMY DO TESTOWANIA
Odpowiedz