(03-02-2015 23:05)Lamojednorożec napisał(a): Serdecznie dziękuję. Już się bałem, że też zostanę zgnojony za niedoinformowanie 
A, jest jakiś sposób żeby przenieść szybko BAPy z jednego konta ns drugie?
Nie pytałeś o totalne podstawy więc dlaczego miałbyś być zgnojony? Fakt była ta kwestia omawiana ale stosunkowo mało razy, żeby to znaleźć na ponad 400 stronach poza tym były różne odpowiedzi.
Ja osobiście nie znam dokładnego stanowiska Jo na ten temat więc nie wiem która z nich jest prawidłowa ale na mój rozum i ogólną logikę powinno to być właśnie tak, że mogą być konta nawet jako ref ale właśnie na procesorach z różnymi danymi osobowymi. Czyli w sumie na dwóch potwierdzonych paypalach. Wtedy polecasz biznes siostrze, która ma przecież własne życie i własną kasę według prawa a to, że mieszka z Tobą w jednym domu nic nie znaczy.
Inaczej sprawa może się tu mieć z BTC

Żadnych danych a adresów sam sobie możesz założyć mnóstwo i tutaj myślę, że Jo nie zezwoli na to, żebyś miał konto jako swój ref.
Co do innych procesorów nie wiem jak wygląda sprawa z danymi osobowymi i ich potwierdzeniem bo bez weryfikacji dowodem tez sobie możesz takich kont narobić
Osobno, proszę bardzo co z tego że masz 4 konta jeśli nie są one powiązane reflinkiem to musisz na 4 kontach klikać w reklamy lub 4 razy zainwestować. Jeszcze lepiej dla systemu, że nie robisz tego na jednym bo więcej z Ciebie zgarnie taxów i prowizji.