Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cytat:Wykastruje wszystkich na kaseBig Grin radze wam uciekac z Pv Big Grin
Przezywacie jak moj pies jak ma ciotke..
Poczekajcie do tego mega naliczenia i tyle
Cytat:Czy Ty nigdy z niczego nie jesteś zadowolony? Sam sobie uciekaj i nikt Cię nie będzie zatrzymywał ale nie siej paniki i nie wprowadzaj ludzi w błąd jak nie jesteś zorientowany w temacie.
@dorbiel
Wydaje mi się, że to była ironia ze strony BertoneTurbo
Dokladnie ktos poczucia humoru niema
Mi jest do smiechu bo wiekszosc tutaj placze..
jeżeli jo naprawdę chce się pozbyć userów w ten sposób to dziwne bo pisze odwrotnie, że chce zwiększać liczbę userów ... nie wyjdzie to niczemu na dobre tak naprawdę, a opinia będzie już na zawsze tego co zrobił
Jedno pytanie, bo już kiedyś się tutaj pojawiło, ale przez te kilka miesięcy spotkałem się z różnymi odpowiedziami.
Ktoś kiedyś napisał, że można mieć dwa konta na jeden dom, ale jedno nie może być refem drugiego i muszą mieć różne konta paypal. To prawda?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2015 22:46 przez Lamojednorożec.)
(03-02-2015 22:46)Lamojednorożec napisał(a): Jedno pytanie, bo już kiedyś się tutaj pojawiło, ale przez te kilka miesięcy spotkałem się z różnymi odpowiedziami.
Ktoś kiedyś napisał, że można mieć dwa konta na jeden dom, ale jedno nie może być refem drugiego i muszą mieć różne konta paypal. To prawda?
@ciekma - nie radze, juz normalnie SUU to "ryzyko", a przy obecnej "stabilnosci" naliczen to ryzyko jest jeszcze wieksze.
@jednorozec - rozne paypale na pewno, co do refow to ile ludzi tyle opinii, aczkolwiek gdy ktos chcial matke zrefowac do PV i zapytal o to Jo, to oficjalne stanowisko brzmialo "jesli masz tylko jedna matke, to spoko". Patrzac ile ludzie przekretow na tym tle robia, to az sie zdziwilem gdy to zobaczylem, ale...