Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
wiem, że nie trzeba podawać, ale wygodniejsza forma jest na konto.
Z tym 3091 nie jest to chyba do końca bzdura, jednak z tego co kiedyś czytałem chodzi o cały dochód w ciągu roku. (że tak powiem takie udogodnienie dla najuboższych)
Mówiąc bzdura miałem na myśli fakt nieodprowadzenia podatku w ogóle.Tak jak wcześniej pisano,odprowadzić musisz a jeśli nie przekroczysz 3091 dostajesz zwrot.
Glosy: piotrekprorok (+1)
wytlumaczcie mi, bo w sumie w tym roku koncze 18 i jestem zielony w sprawach banków. Czyli jak założylem sobie konto(dla młodzieży) i zaczne na nie wpłacać pieniądze z leadmore to musze jakiś podatek odliczać ? nie mówcie tylko ,,poszukaj w google" bo latwiej jak ktos wytlumaczy niz mialbym szukac ;pp
Tu nie chodzi o sprawy banków tylko o sprawy odprowadzania podatków Smile Tak, od każdej zarobionej przez Ciebie kwoty rocznej, bądź miesięcznej jeśli chodzi o ryczałt należy odprowadzić należny podatek do US Smile
Idziesz do urzędu wypełniasz pit i go składasz po roku, lub rozliczasz się z każdego miesiąca co miesiąc w dużym skrócie mówiąc.
(01-02-2015 20:40)Czifkif123 napisał(a):  wytlumaczcie mi, bo w sumie w tym roku koncze 18 i jestem zielony w sprawach banków. Czyli jak założylem sobie konto(dla młodzieży) i zaczne na nie wpłacać pieniądze z leadmore to musze jakiś podatek odliczać ? nie mówcie tylko ,,poszukaj w google" bo latwiej jak ktos wytlumaczy niz mialbym szukac ;pp

Jak zaczniesz zarabiać w tym roku to musisz rozliczyć się za cały rok, ile zarobiłeś przez 12 miesiecy. Podatek płacisz 18 % wszystkich zarobków który wpłyneły na Twoje konto, do 30 kwietnia 2016, bądz ryczałt w wysokości 8,5% ale to już trzeba było zgłosić do 20 stycznia jak Panowie powyżej pisali. Smile
@up Mówił że dopiero od tego roku zaczął zarabiać "na siebie" więc ma czas do 20 lutego zeby zgłosić do us o ryczałt Smile
ale jak nie jestem jeszcze pełnoletni (dopiero we wrześniu) to też mam iść do urzędu? nawet dowodu nie mam xD
Ale syf robicie w temacie Big Grin Od takich dyskusji macie dział
http://zarabiam.com/Forum-Prawo-i-Podatki-228
Glosy: mikiniki (+1)
Syfem jest co 10 minut pytać kiedy wyjdzie wypłata.Sprawa podatku jakby nie spojrzeć dotyczy też leadmore a lepiej poruszać coś co jest "bardziej" wartościowym tematem Tongue
Glosy: mikiniki (+1), LastSeason (+1)
Odpowiedz