Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
no ja tez dostalem 100 reklam po 0,001 i nie marudze trzeba wyklikac i tyle..... odmuli sie system to beda dawac lepsze i mniej ..... jak nikomu sie nie chce tego klikac to nie dziwie sie ze program ma problemy
Widzę, że nie wszyscy wiedzą jak sprzedać swoje BAP za prawdziwą kasę w celu odzyskania chociaż części zainwestowanego kapitału.
Dlatego spieszę z pomocą i stworzyłem dokładny poradnik krok po kroku jak tego dokonać: http://zarabiam.com/Temat-Jak-sprzedac-s...pid1143561
Mam nadzieje, że się przyda co niektórym, a pytanie o to jak sprzedać swoje pkt. BAP już się nie powtórzy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2015 21:23 przez Meloman.)
(03-02-2015 20:12)BertoneTurbo napisał(a): Wykastruje wszystkich na kase radze wam uciekac z Pv
Przezywacie jak moj pies jak ma ciotke..
Poczekajcie do tego mega naliczenia i tyle
Czy Ty nigdy z niczego nie jesteś zadowolony? Sam sobie uciekaj i nikt Cię nie będzie zatrzymywał ale nie siej paniki i nie wprowadzaj ludzi w błąd jak nie jesteś zorientowany w temacie.
ja planuje jeszcze doinwestowac oplaca sie teraz przeleje hajs i kupie kilka tysiecy akcji
jo zarobi duzo teraz na ludziach ktorzy chce odejsc teraz duzo w plecy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2015 21:47 przez groszek1112.)
Cytat:Wykastruje wszystkich na kaseBig Grin radze wam uciekac z Pv Big Grin
Przezywacie jak moj pies jak ma ciotke..
Poczekajcie do tego mega naliczenia i tyle
Cytat:Czy Ty nigdy z niczego nie jesteś zadowolony? Sam sobie uciekaj i nikt Cię nie będzie zatrzymywał ale nie siej paniki i nie wprowadzaj ludzi w błąd jak nie jesteś zorientowany w temacie.
@dorbiel
Wydaje mi się, że to była ironia ze strony BertoneTurbo