Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(03-02-2015 18:01)vomar123 napisał(a): Jo skasował Facebook`a ?
Joel napisał:
"Facebook is sticking their nose in, they want ID and some nonsense. Likely as I have the maximum amount of friends + thousands of followers."
To nieco problematyczne, gdy fejsbuk zalozony na falszywe dane
(03-02-2015 18:41)Giorgios napisał(a): jak moge sprzedać moje bapy ? jestem w 6 grupie ale nie mam nerwów do tego programu, chce odzyskać chociaż 80 % pieniędzy
hehe ale panike siejecie smiesznie sie tu zrobilo
trzeba spokojnie bez nerwow skoro 1 milion ma na koncie pp to zacytuje ''apetyt rosnie w miare jedzenia''
skoro tyle juz nawciagal to i wiecej bd chcial wiec Pv nie upadnie
Cytat:a reklamy do wyklikania sa... i ktos to wyklikac musi dlatego zamiast marudzic WEZCIE SIE DO ROBOTY....
Cytat: 100 Reklam po 0.001$ na co mi to
Tylko przeliczcie sobie to na czas ten nominał 0,001$ to nie jest najmniejszy. A licząc 100 reklam x ok. 45 sekund na obejrzenie każdą (bo samo obejrzenie 30sekund to jedno a przeklikanie 3 opisów + załadowanie strony trzeba liczyć z 15 sekund).
To daje ok. 75min. - a zarabiamy... 0,1$ czyli ok. 37gr. (z tego reinwestować trzeba ok. 60% by BAP utrzymać) - to realnie mamy zysk 11gr za ponad godzinę czasu
Ja rozumiem, że dużo gimnazjum robi tu swój "biznes" - ale no sorry poświęcić 75min. by zarobić ok. 11 groszy
Jeżeli nic nie inwestowałeś to ja widzę że jesteś 11 groszy zarobiony, jeżeli chcesz mieć kasę "wartą" twojego czasu w programie wpłać 100-200$ i będziesz miał. W 7 grupie dostajesz 0.1$ / reklamę co ci da już ponad 10 pln za 100 reklam. Mało ? zainwestuj więcej, nikt ci za darmo kasy nie wręczy do łapki
3 opisy kopiujesz 3 guzikami albo jak masz skrypt to nic nie kopiujesz bo samo się robi, załadowanie strony to chwila , 35 sekund średnio pewnie by mi wyszło jak naprawdę się przykładam.
Trochę innej pracy w internecie lub nawet jakaś dorywcza na parę dni i macie kasę - możecie zainwestować część i próbować pomnażać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2015 20:33 przez patryk006.)