Wiarygodność tego buxa z dnia na dzień spada
Chciałbym nadmienić, że do 21 CZERWCA na wszystkich prockach miało być INSTANT. A co jest? Jest INSTANT(ale takie do 70h jakoś), ale tylko na skrillu.
Nie wiem jak jest na innych, ale na EGO PAY czeka się ponad pół miesiąca!!! Jeśli ktoś ma słabe nerwy to niech w to nie wchodzi. Admin ma w d... to, pisałem do niego to mi powiedział, że jak mam problem to zmienić procek.
Nie będę specjalnie zakładał konta na skrillu i czekał na aktywację albo aktywował telefonicznie(jakoś 10zł zapłaci się za rozmowę). Masowo teraz ludzie niech przejdą na skrilla, chciałbym, żeby tam czas się wydłużył do pół miech to może wtedy niektórzy zmienią zdanie o tym serwisie.
Pozdrawiam
Nie komentujcie mnie typu, nie pasuje to nie korzystaj. Siedzę w tym, bo chcę, a przy okazji mam trochę tam na koncie i może kiedyś uda się wypłacić(na co nie liczę) ^^ Jestem tylko mocno poirytowany takim zachowaniem. Admin powinien sam zachęcać innych przede wszystkim swoją postawą, a ten to jest jakaś totalna pomyłka i odwrotność

---------------------------------
Czekam tylko jak będzie wszędzie po ok.1000 oczekujących płatności i w końcu się nie wypłaci albo będziemy czekać po pół roku