Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja nie potwierdzałem a mi zalicza, najwyzej bede sie logował i potwierdzał
dane zmyslone czy stworzone przez fake generatora, na jedno wychodzi, juz wole podać zmyślone dane niż czyje prawdziwe.
(18-01-2013 23:53)przemeklif napisał(a): Ja nie potwierdzałem a mi zalicza, najwyzej bede sie logował i potwierdzał
dane zmyslone czy stworzone przez fake generatora, na jedno wychodzi, juz wole podać zmyślone dane niż czyje prawdziwe.
Prędzej czy później Cie zbanują , dane z fakegeneratora są mało wiarygodne - patrz nazwisko Tucholski/ska 10x
(19-01-2013 00:09)pixel21 napisał(a): ja zrobilem wczoraj i dzisiaj z 30 ankiet a kasy narazie nie dostałem xd
To masowo przyjdze powiedzmy te 30 ?
Nikt nie gwarantuje że będzie całe 30 które wypełniłeś ale zawsze robione akcje pod wieczór są zaliczane dopiero z rana dnia następnego
(18-01-2013 23:53)przemeklif napisał(a): Ja nie potwierdzałem a mi zalicza, najwyzej bede sie logował i potwierdzał
Prędzej czy później Cie zbanują , dane z fakegeneratora są mało wiarygodne - patrz nazwisko Tucholski/ska 10x
(19-01-2013 00:09)pixel21 napisał(a): ja zrobilem wczoraj i dzisiaj z 30 ankiet a kasy narazie nie dostałem xd
To masowo przyjdze powiedzmy te 30 ?
Nikt nie gwarantuje że będzie całe 30 które wypełniłeś ale zawsze robione akcje pod wieczór są zaliczane dopiero z rana dnia następnego
To będe jakieś tam nazwiska wymyslał, sam na dłuższą mete bez wspomagania fake generatora bym nie pociągnął, nie potrafiłbym wymyslić takiej ilości danych, za długo by to trwało