Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D
Sprawdź:
Pooglądaj inne aukcję, sądze, że nikt tutaj się nie podzieli swoją aukcją.. Własna aukcja to jak by Twoja wizytówka, a nikt nie chce aby ktoś go kopiował
(19-01-2013 13:56)Jaro070 napisał(a): Może ktoś wstawić przykładową wróżbę, które wystawiacie na Allegro?
Tak jak napisał Filox - pooglądaj wystawione wróżby na allegro. Gdzieś tam pewnie natkniesz się na wróżbę Filoxa
Nie ma sensu tutaj dodawać gotowych aukcji, skoro po wejściu na allegro sam możesz je sobie pooglądać.
Dlaczego mam być zawiedziony?
Ja wiem, że ten sposób działa bo sam go przetestowałem.
Dałem Wam wolną rękę i zaoferowałem swoją pomoc, a skoro większość nie potrafi tego wykorzystać to już nie mój problem. Nie będę rozdawał Wam pieniędzy bo nie jestem organizacją dobroczynną. Nie dałem tu żadnego reflinka, ani nie wprowadziłem żadnych opłat. Ci którzy dostrzegli potencjał i zainteresowali się tematem, osiągnęli już swoje pierwsze zyski. A Ci dla których pisanie postów to za ciężka praca, dalej spamują refami do dennych serwisów i oglądają reklamy. Zarobek przez internet nie jest dla każdego i trzeba o tym jawnie pisać.
Co racja to racja, bez roboty nawet w PPA nie ma zysku Kto ma potencjał wykorzysta, a kto nie... wola ręka 100 postów za cenę 20/30 zł to jest przecież niz... 2 max 3 dni na loozie napisane, a jak ktoś nawiąże współpracę to cud miód.
Wspomnę jeszcze o tym, że dałem kilkanaście sposobów na zarobek, nie jeden.
Można tam wystawić tyle przedmiotów, że głowa mała, ale skoro się nie chce... PRUT.
Surfer mam pytanie, jak rozkręcić kompletnie suche forum.. kilka użytkowników a na dodatek o prawie jazdy w UK Wiem, że kilka kont + kilka ip, lecz mniej więcej w jakich odstępach czasu pisać posty, odpowiadać sobie samem ? Bo różnica jest wypowiadać się na forum takim jak tu a na jakimś kompletnie suchym :/