Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(22-02-2017 16:45)k4rol napisał(a): Również jestem zdania, że pociągnie to jeszcze spokojnie 2-3 miesiące.
Założenie że pociągnie to jeszcze 2-3 miesiące i dopłacanie w tej chwili byłoby bez sensu. Założenie że pociągnie jeszcze z pół roku to wtedy sens to ma, oby tak było
Pamiętaj. Jest to wyższa psychologia. Grunt to pozytywne nastawienie. Wszystko zależy od użytkowników ile ten serwis pociągnie Bój się dalej, a daleko zajdziesz. To są tylko pieniądze. Raz są, a raz ich nie ma.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2017 17:07 przez k4rol.)
(22-02-2017 16:45)k4rol napisał(a): Również jestem zdania, że pociągnie to jeszcze spokojnie 2-3 miesiące.
Założenie że pociągnie to jeszcze 2-3 miesiące i dopłacanie w tej chwili byłoby bez sensu. Założenie że pociągnie jeszcze z pół roku to wtedy sens to ma, oby tak było
Pamiętaj. Jest to wyższa psychologia. Grunt to pozytywne nastawienie. Wszystko zależy od użytkowników ile ten serwis pociągnie Bój się dalej, a daleko zajdziesz. To są tylko pieniądze. Raz są, a raz ich nie ma.
Chłopie ja się nie boję, a Ty mi się tu w psychologię nie baw Chodziło o czysto matematyczno/ekonomiczne założenie, jeżeli zakładasz że program może za 2-3 miesiące się zawinąć to nawet nie opłaca się robić reinwestycji, bo jest to czas potrzebny na wyjęcie kasy. Jestem w TAT ale z tego wątku się już zawijam, bo rozmowa z niektórymi taka sama jak była wcześniej w przypadku TM, MX i 100 pewnie innych programów. Jedni się czegoś uczą i wyciągają wnioski, a inni tylko zmieniają obiekt uwielbienia, powodzenia!
Panowie spokojnie nie pobijcie się
Nie dam nikomu gwarancji że TAT będzie jeszcze pół roku , rok itd. ale mogę napisać z doświadczenia - wiem że będzie dobrze - wiosna to czas dużych eventów w Europie i nie tylko a także lada chwila start Akademii