Ja tak trochę odnośnie hipokryzji na konkurencyjnym forum hyipforum.pl i powodu ich niesamowitej cenzury nie mogę tam tego zamieścić. To słowa mojego kolegi Buk.
Widać Kamil kolejny raz oskubał setki osób na grubą kasę. Odnośnie Polaków - jeszcze opiera się na narodowej dumie - naiwności, ponieważ po wyzerowaniu kont wszystkim użytkownikom, Polakom zwraca kasę na konto po kontakcie na PW. A czytaliście sobie forum LL?
Pozwolę sobie zacytować tłumacząc jednocześnie na nasz język niektóre komentarze.
ADMINISTRACJO HYIPFORUM! Co z Wami jest - toż to jeden z największych scamów w ostatnich czasach a Wy, nieliczna grupa nadal bronicie tego krętacza i temat nie wylądował w SCAMIE? Jak to możliwe po tylu przekrętach. Nie wierzę, że jesteście aż tak naiwni - zapewne macie w tym interes i to już kolejne oskarżenie wobec Was w ostatnim czasie po wcześniejszym scamie, w który była zamieszana administracja HYIPFORUM - czyli Lilion...
A teraz wracamy do wspomnianych wcześniej cytatów z forum lucrelab:
https://lucrelab.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=562
MrKB: Straciliśmy płynność a więc wszystkie zlecenia wypłat zostają zamienione na LucreCoins
MrKB: Mamy problemy z bazą danych. Wszyscy którzy nie wybrali kraju na swoim koncie stracili swoje środki
Yesnico: Oddawać moje $4.26
Yrret: Wczoraj miałem $2.59 dziś nie mam nic!
Steyn: Czy myślicie że zainwestowałem 50$ żeby dostawać $0.0008 co tydzień?! Otwieram spór na PP. Nawet bezdomny na ulicy zarabia w jeden dzień więcej ode mnie
Menka: Jak mogliście zabrać moje pieniądze!!
pozostałe komentarze:
- straciłem wszystkie swoje pieniądze, nie odzyskując absolutnie nic
- byłem w grupie 9, dostalem ostatnio $0.90 za cały tydzień, a teraz nawet nie mam absolutnie nic
- zabrali nam to wszystko? wow!
- wczoraj miałem 30$, gdzie one są?
- czy to jest jakiś żart? i ta kradzież ma miejsce tak oficjalnie?
- to już trzeci SWAP w LL w tym tygodniu. Rekord
- i setki negatywnych komentarzy określających LL jako jeden z największych i najbardziej chamskich SCAMÓW w historii...
czy ktoś jeszcze wierzy w TO ŻE KAMIL nie potrzebuje więcej pieniędzy od inwestorów? Oczywiście, że nie - ma wystarczającą ilość, już więcej kolejny raz ukraść się nie da!