Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
To nie naliczenia są niskie, tylko ludzie za bardzo się rozpasali i szybko przyzwyczaili do ponoworocznych naliczeń, które były zawyżone. Przed SWAP-em nie było takich narzekań...
Bo przed SWAPem Jo podchodzil do tematu troche powazniej, i zamiast wrzucac butelki ketchupu na fejsbuka, czy chwalic sie ile to nie wydal na nowa pare butow, to jednak zawsze te 15min (jak sam mowil) na naliczenie znalazl. Obecnie jak jest kazdy widzi. I kasa kasą w tym momencie, wiadomo ze dalej PV konkurencji raczej nie ma mimo naliczen "niskich", ale mnie tylko zastanawia co sie stalo z jego podejsciem, chlop prawie 30 lat na karku, a ostatnio... Nie wiem czy na sile chce uzytkownikow odstraszyc (kolejny raz, nawet nie niskimi naliczeniami), albo, co chyba nawet gorsze, nie rozumie jak takie cos wplywa na ludzi. A jak ludzie sie wkurwia, to i firma na tym straci, i on sam.
A jak juz tak o naliczeniach mowa - Sprawdzcie tabelki, z poczatkow PV, potem z pazdziernika, czy listopada chociazby. Obecnie mamy najgorsze naliczenia w historii PV, zwlaszcza gdy dodamy do tego fakt ze sa one co 2 dni, wiec nawet gdy tabelka troche wydaje sie lepsza, to i tak dzielic przez 2 mozna w stosunku do tego co bylo kiedys. Wiec to nie jest wszystko wina poczatkow stycznia, zwlaszcza dla osob ktore troche dluzej juz tu siedza, bo te wiedzialy ze takie cos nie potrwa, ale myslelismy jednak ze wroci do stanu z poprzedniego roku, a wrocilo...Nie wiem dokad, i nie wiem czy mozna uzywac slowa "wrocilo", bo takiego stanu rzeczy jak obecnie ja niestety nie pamietam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2015 11:23 przez Dziubla.)
(03-02-2015 11:19)Dziubla napisał(a): Bo przed SWAPem Jo podchodzil do tematu troche powazniej, i zamiast wrzucac butelki ketchupu na fejsbuka, czy chwalic sie ile to nie wydal na nowa pare butow, to jednak zawsze te 15min (jak sam mowil) na naliczenie znalazl. Obecnie jak jest kazdy widzi. I kasa kasą w tym momencie, wiadomo ze dalej PV konkurencji raczej nie ma mimo naliczen "niskich", ale mnie tylko zastanawia co sie stalo z jego podejsciem, chlop prawie 30 lat na karku, a ostatnio... Nie wiem czy na sile chce uzytkownikow odstraszyc (kolejny raz, nawet nie niskimi naliczeniami), albo, co chyba nawet gorsze, nie rozumie jak takie cos wplywa na ludzi. A jak ludzie sie wkurwia, to i firma na tym straci, i on sam.
A jak juz tak o naliczeniach mowa - Sprawdzcie tabelki, z poczatkow PV, potem z pazdziernika, czy listopada chociazby. Obecnie mamy najgorsze naliczenia w historii PV, zwlaszcza gdy dodamy do tego fakt ze sa one co 2 dni, wiec nawet gdy tabelka troche wydaje sie lepsza, to i tak dzielic przez 2 mozna w stosunku do tego co bylo kiedys. Wiec to nie jest wszystko wina poczatkow stycznia, zwlaszcza dla osob ktore troche dluzej juz tu siedza, bo te wiedzialy ze takie cos nie potrwa, ale myslelismy jednak ze wroci do stanu z poprzedniego roku, a wrocilo...Nie wiem dokad, i nie wiem czy mozna uzywac slowa "wrocilo", bo takiego stanu rzeczy jak obecnie ja niestety nie pamietam.
Jak on nie patrzy na wyniki tylko się frędzluje patrząc na konto paypall ile kasy zgromadził
On doskonale wie co robi przecież. Po prostu to kolejny element tej 'układanki', czyli planu Joela
Tak jak po swapie revenues skakały do nawet 100k $, tak teraz mamy gorzej niż było przed swapem.
Wszystko to przełoży się na wydłużenie zwrotów inwestycji(planów) i chyba też na to Jo liczy, bo sam też gdzieś pisał, że debet już powiększył się znacznie, bodajże prawie 150%(po naliczeniu big chyba do tego stopnia dojdzie) debetu sprzed swapa czy jakoś tak.
A ja mysle ze troche dramatyzujecie jestem tu nowy i jestem zaskoczony faktem ze program faktycznie daje ciekawe mozliwosci zaczolem w niedziele i odrazu wplacilem dolara zeby wskoczyc do tej pierwszej grupy posiedzialem tam dwa dni i na koncie jak wyklikam mikropaczki bede mial 0,36 (36 centow a wiec ponad 1/3 wkladu po 2 dniach) generalnie zachecilo mnie to i dzisiaj wplacilem 10 dolarow co sprawilo ze awansowalem do 3 grupy mam okolo 34000BP coprawda tak patrzac po tych tabelkach mysle ze akurat 3 grupa jest dosc kijowa w sensie ze 4 i 5 daje od niej sporo wiecej ale narazie chce zobaczyc jak to bedzie w tej grupie wygladalo przez kilka dni a pozniej pewnie znow wplace kilka dolarow zeby wejsc do 4 grupy..... bralem udzial wczesniej w kilku programach zarobkowych jednak na wstepie moge powiedziec ze kazdy byl totalna lipa w porownaniu do tego.... takze nie marudzic tylko zarabiac .... mysle ze niedlugo beda wyzsze naliczenia pozdrawiam