Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: INSTANTER Subskrypcje SMS
Sprawdź:
Czyli kasy nie będzie. Xpokerface
o to co wyskoczyło mi przy logowaniu :
Logowanie
Konto zostało zablokowane prawdopodobnie z powodu złamania zasad regulaminu Instanter.pl
Najczęstsze powody blokady:
- złamanie jednego lub więcej punktów regulaminu §6 pkt 12, 13, 14, 15, 17, 20
- złamanie punktu regulaminu §9 pkt 1

Wszelkie kary nałożone na partnera (Webstar Media Sp. z o.o.) z powodu niewłaściwej ekspoatacji konta użytkownika oraz promowania programów partnerskich niezgodnie z regulaminem i polskim prawem zostaną nałożone na Wydawcę

Jeżeli uważasz, że konto zostało niesłusznie zablokowane, w celu ponownej aktywacji, skontaktuj się z nami pod adresem [email protected]
Glosy: sucha (+1)
hahaha, żal Wink
chyba teraz tak każdy już ma
Mi też zablokowali i napisali ze złamałem regulamin ... HAHAHA !

Kar425, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
To że złamaliście regulamin to tylko po to aby was wystraszyć nic więcej ... Nie ma co już tu spamować tylko brać się do działania Smile Bo skoro większość ma wujków , ciotki sędziów , adwokatów itp to powinniśmy wygrać ... ( taki żarcik ) . Ale instanter zarejestrowany jest w PL więc musi się rozliczyć ... Jest to spółka ZOO ich kapitał wynosi 5 tysięcy więc jak się nie pośpieszymy to tylko tyle nam wypłacą ... ;/

I teraz pytanie całkiem nie na temat . Rozliczacie się od zarobionych sum tzn płacicie podatek ? . Jeśli tak to od każdej kwoty czy jeśli jakąś tam kwotę przekroczycie .? Jestem w tym trochę zielony więc bym był wdzięczny jeśli by mi ktoś podał linka gdzie jest to opisane lub wyjaśnił co i jak . Pozdrawiam
GRATULUJE POMYSŁU WEBSTAR MEDIA ! - http://dezaktywacja.pl/

[Obrazek: 53a3091cc9146.jpg]
Napisali żeby się z nimi skontaktować w sprawie blokady więc napisałem do nich, ciekawe co odpiszą. Zarabialem w sposób całkowicie zgodny z regulaminem więc czekam na odblokowanie konta
Glosy: sucha (+1)
Suchy0001, kilka stron wcześniej o tym pisałem :-)
To samo przy logowaniu mam. Xpokerface

Konto zostało zablokowane prawdopodobnie z powodu złamania zasad regulaminu Instanter.pl
Najczęstsze powody blokady:
- złamanie jednego lub więcej punktów regulaminu §6 pkt 12, 13, 14, 15, 17, 20
- złamanie punktu regulaminu §9 pkt 1

Wszelkie kary nałożone na partnera (Webstar Media Sp. z o.o.) z powodu niewłaściwej ekspoatacji konta użytkownika oraz promowania programów partnerskich niezgodnie z regulaminem i polskim prawem zostaną nałożone na Wydawcę

Jeżeli uważasz, że konto zostało niesłusznie zablokowane, w celu ponownej aktywacji, skontaktuj się z nami pod adresem [email protected]
No przecież dzięki temu wystraszą albo zniechęcą 80% użytkowników Smile
Odpowiedz