Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie.
Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.
Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:
Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
Zdobywaj odznaczenia i reputację,
Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
Dostosuj swój prywatny profil,
Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!
Naliczenia 1% reklam, które trafiają do użytkowników z wykupionym upgradem są przydzielane LOSOWO to jest moja odpowiedź na wasze różnice w zwrotach z tych ulepszeń.
Co do obecnej sytuacji - fakt nie jest ona najlepsza, chociaż ja akurat jakoś mocno się nie przejmuję, bo po pierwsze jestem już do przodu a po drugie jestem w PV od czerwca 2014 roku i nie jedno już widziałem. A na pewno widziałem z 6 pewnych końców PV. Kiedyś on nastąpi ale jak nastąpi to nastąpi po prostu. Każdy liczy się z ryzykiem utraty kasy i z tym, że jutro PV może nie być. Z tym, że program wychodził z gorszych tarapatów tak obronną ręką, że nawet nikt by się nie spodziewał.
Ktoś tu wyżej napisał, że dla niego sprawa z przeładowanym cronem to żart.
Spójrz na to z innej strony. Większość użytkowników ma wykupione kampanie przez paypal. I Ci ludzie MUSZĄ dostać swoje reklamy. Wykupili 50 wyświetleń i muszą zostać zrealizowane. Inaczej zwrot kasy albo mogą zakładać spory na paypalu i z miliona baksów nie wiele mu tam zostanie.
Więc jaki ma niby interes w tym, żeby celowo przeładowywać crona?
Yeahh - poczytaj kilka ostatnich stron tematu, piszemy właśnie o tym co się dzieje
BertoneTurbo - to tylko niestety znowu pokazuje, że PV nie ma się dobrze, skoro jedni z 1% naliczenia WSZYSTKICH wykupionych reklam w danym dniu mają x razy mniej $ od drugich. Wniosek jaki mi się nasuwa. Wykupiłeś swoje pierwsze ulepszenie, na tym zarobisz i MASZ zachęcony wykupić kolejny, na którym PV już Cię tak wyskrobie, że to jednak Oni zarobią i ogółem wyjdą na plus Innego wytłumaczenia nie znajduję a na zagranicznych forach czytam, że niestety ale ogólnie właśnie jest bardzo słaby zwrot z ulepszeń i żaden się nawet w tej chwili nie zwraca. Rada dla Ciebie - nie kupuj kolejnego, to zarobisz
Tak to jest moje 1 ulepszenie w tym tyg ma byc te mega naliczenie to moze rzuca sie na zakup kampani to kazdy ktory kupil upgrade moze wyjdzie na plus dostajac ten 1% od zakupionych reklam nie ma co sie poddawac panowie po mojemu bedzie dobrze.
I na pewno wiecej tego nie kupie a dla mnie zadna strata pare złotowek.
z tego powinienem wyjsc na plus skoro przy 14 reklamach mam wiecej zarobione niz kolega wyzej
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2015 13:02 przez BertoneTurbo.)
Widać na rynku akcji przełamanie 0,06 po jakim JO sprzedawał masowo akcje... teraz wiele ludzi zaczęło sprzedawać 0,0597 ; 0,0598 itd.
Hamować to może liczny zakup akcji by wymieniać po BAP stąd akcje się bronią przed jakimś mega załamaniem... tylko czy ilość osób chcących wymienić na BAPy akcje jest na tyle duży? Czas pokaże.
Co do SUU niestety mnie dziś się kończy i granicy (9$) opłacalności raczej już nie przekroczę:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2015 13:29 przez 1Ptaq.)
News z Paidverts
"Chciał bym potwierdzic że budowanie nowych produktów dla naszego portfolio jest teraz dla nas priorytetem.Pracujemy nad tym w tej chwili.Inne pomysły są tylko dodatkiem do tego głównego zadania.Aczkolwiek,budowanie zabiera wiele czasu,wymaga też stabilnej platformy do budowania nowych rzeczy (najpierw MTV/PV musi byc stabilne przyjmując coraz większą ilość uzytkowników i ruchu).Gdy to osiągniemy mocno ruszymy do przodu.Ostatecznie nadal potrzebujemy programistów.W tej chwili jestesmy w trakcie tworzenia dwóch biur programistycznych o jakich wczesniej pisaliśmy i dwóch odrębnych firm specjalnie stworzonych dla zatrudniania większej ilości ludzi.To się juz dzieje!Czekamy na efekty.
Programiści majja przed soba teraz cztery priorytety.
1.Dokończyc Chat-roomy.
Nie będzie to generowało przychodu lecz znacznie ułatwi i usprawni komunikację która jest sercem wszystkiego.To sprawi że więcej ludzi zrozumie zasady na jakich funkcjonujemy i zainwestuje w naszą firmę.
2.Zmiana planów inwestycyjnych FTQ i dodanie nowych akcji.
Tu przewidujemy redukcję z 3.63x na 2.3x-2.7x konieczny zwrot z inwestycji nowego produktu portfolio i 3.25x-3.38x dla specjalnych inwestorów np.paidverts i multimilionowi inwestorzy.To uczyni MTV bardziej osiagalnym i przyczyni sie do generowania większego zwrotu z inwestycji.
Nowe plany przyniosą więcej pieniędzy dla funduszu rozwojowego.Otworzy to nas na większe możliwości.
Pózniej dodamy 100 mln nowych akcji do systemu.Umozliwi to nam wykonanie w pełni pokrywajacego debet swapu w kazdym dogodnym momencie.W między czasie dodamy tygodniowe zyski do portfolio (bazujace na tygodniowych dywidendach,co da 15.000$/tydzień zysków dla portfolio).Plus da to bonus dla istniejących udziałowców i dodatkowe udziały na każde 19 akcji jakie posiadają.To będzie 5.2% bonusu za samo posiadanie akcji!
3.Multiplayer BAP Poker
To będzie potencjalnie wielki reduktor debetu/generator ruchu.To monumentalny produkt,który jest jednoczesnie koszmarem w opanowaniu ruchu/wymaganej infrastruktury.To wielka budowa i zajmie troche czasu.Ale gdy powstanie będzie multi-milionowym generatorem przychodu rocznego.
4,Stabilizacja systemu.
To jest cos czego niezauważasz i nie doceniasz.Programiści za kulisami cały czas ciężko pracują nad utrzymaniem strony w dobrej kondycji.To jest fundament wszystkiego.Bez funkcjonowania strony nie mamy nic.To więc jest główne wyzwanie stale rozprasza programistów odciagając ich od nowych zadań i budowy nowych produktów.
Każdy oczekuję od MTV pompowania do jego kieszeni coraz to większej gotówki.Nie jest to jednak takie proste.Przemyśl więc swoje oczekiwania - wiedz że pracujemy nad tym ale zajmuje to troche czasu.
Poza czterej wymienionymi zadaniami nasi programiści pracuja nad mniejszymi zadaniami.Aamien Lucas i Slosumo wspierają uzytkowników.Lucas wdrożył Netteller do wypłaty,rynek handlu inwestycjami FTQ i zdjął Western union.Damien pracuję nad nowa strona "O nas" ...małe rzeczy!To wszystko w międzyczsie naszych priorytetowych zadań.
I kiedy oni to wszyscy robia...Carlos pracuje nad uporządkowaniem papierologi,całej masy firm kont bankowych,kart debetowych i ustawia to wszystko.To idzie wolno ale uczyni z nas w konsekwencji potwora w nadchodzących miesiacach.Pozwoli tez nam na zakup nieruchomości,zwiększy nasze limity bankowe,da nam karty debetowe do wypłat,pozwoli zakładac konta bankowe dla naszych uzytkowników z naszą własna firmą "Usług finansowych"
Bardzo duzo sie dzieje ale będzie to trwało długie miesiące zanim wszystko załatwimy.Trwają zmagania z naszymi marzeniami i sukcesywnie je realizujemy(mamy jedno najwieksze marzenie,którego szczegóły zdradzimy niebawem).Szykujemy kolejny wielki krok.
I dobre wieści dla was,nasz Pay Pal przekroczył 1 mln $.
Wypłaty wróca najpewniej jutro lub poczekaja do czwartku kiedy wrócę ostatecznie do Brazylii i sprawdzanie wypłat będzie zakończonę.
Lucas zaczyna zmiane nad planami inwestycyjnymi jaka planowalismy wczesniej i dodanie akcji.To zakonczy sie za tydzien lub dwa.To ostatnia szansa dla was aby kupic plan 250% co bardzo rekomenduję.Pózniej zostanie wam tylko plan 200% zamiast 250% a plan 240% będzie wymagał opłaty 500$ jako upgread roczny".
JO