(02-02-2015 00:17)finkol napisał(a): Co do supportu akurat mam dobre zdanie. OdpowIadali na wiadomości w przeciągu max 24h jak jest to zapewnione a nawet 2 razy w ciągu dnia się udało. A co do naliczeń pozostaje nam czekać i być pełni optymizmu. Program daje możliwości a narzekanie tutaj akurat nic nie przyspieszy.
Sorry ale nie mogę już dzisiaj, bo zaczynacie mi trochę przypominać co niektórzy fanatyków mówiących tylko oh, ah
Każdy hyip, każda piramida daje ci możliwości, idź i inwestuj.
Okej program ma większe możliwości ale dalej nie uważam aby ten program zarabiał wystarczająco aby pokryć każdego i dlatego prędzej czy później upadnie.
Co sprawia że część osób w tym siedzi ? Ano właśnie trzeba być wyczulonym nawet na delikatniejsze zmiany. Siedziałem sobie w piramidzie mavrodi'ego
Jakby ktoś chciał poczytać o nim:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Siergiej_Mawrodi
siedziałem w tej 2012, zarobiłem a niech będzie z 500 pln na czysto tam, inwestując z nie wiem 300. Była wielka konferencja naszej grupy na skype polskiej (byliśmy podzieleni na kraje, a ogólnie to jeszcze na jakieś mniejsze struktury, dziesiętnicy, setnicy czego to tam nie było).
Na skype też ludzie pisali że ten program jest niezniszczalny, że coś tam, nie miałem siły już dyskutować z tymi ludźmi, z perspektywy czasu zastanawia mnie jedno, czy to byli fanatycy którzy nie widzieli oczywistej rzeczy tego programu, że był on piramidą ? czy ludzie specjalnie namawiający do inwestowania bo ktoś musi wpłacić aby oni mogli wypłacić

.
Dzięki tylko jednemu udało mi się wyjść z tej piramidy na taki + (266% ROI).
Wyczułem odpowiedni moment.
Co to było takiego ? Lekko opóźnione przydzielanie osób do wypłaty. Jak zwykle trwało to bardzo szybko w ciągu 1 dnia max, to później zrobiło się 2-3 dni, coraz to większe rozdrabnianie wypłat, etc.
Na skype mówili że to chwilowe, że jakieś prace trwają (a trwały prawie zawsze odkąd strona powstała, ciągle coś zmieniali, dodawali).
Miesiąc później ludzie już narzekali że i po tygodniu kasy nie mają, a potem sprawa oczywista chyba

.
Nie neguję możliwości Jo, być może coś wymyśli dzięki czemu będzie to mogło działać jeszcze dłużej, ale chwilowo jak dla mnie ten program nie jest stabilny w dłuższej perspektywie (2-5 lat).
Ale ludzie, bądźcie bardziej wyczuleni ... nigdy nie będziecie mieli pewności co do słów Jo, opóźnienia w naliczeniach, opóźnienia w wypłatach, niby zbieranie 1 mln na coś, to wszystko są pojedyncze sygnały, że coś może się dziać. Jak zostaje na dłużej taka sytuacja to ja mówię stanowczo nie i zawijam się.
Naprawdę gdyby tylko chciał rozładował by te 21 mln reklam w ciągu paru dni, a nie pierd**** się z tym 2-3 tygodnie i reklam przybywa i "zapycha" crona.
Opóźnienia w wypłatach czy małe naliczenia - okej co do naliczeń nie będę narzekać jeszcze bo były naprawdę za duże w moim przekonaniu w pierwszym tygodniu. A moja czekająca wypłata, to dopiero 3-4 dni więc jeszcze spokojnie do tego podchodzę dopóki nie zacznie przekraczać notorycznie tych regulaminowych.
Ale ten cron i narzekanie na ilość reklam to śmiech na sali ...