Sprawdź:
(22-08-2014 11:46)HardCoreSex napisał(a): Okeej. Przenoszę się z Freebiza na HotCasha, będzie oczywiście recenzja obu serwisów, zobaczymy gdzie lepiej.
Pozdrawiam !
Ponawiam swoje pytanie na które nie dostałem odpowiedzi:
Cytat:Nie chcę być niemiły, ale po co trzeba podawać mail przy pobieraniu? Dodatkowe utrudnianie życia zmniejsza konwersje :V
I znalazłem jeszcze błąd, po podaniu wartości liczby pobrań równej "0" wyświetla się komunikat:
![[Obrazek: 130326ca50.png]](http://puu.sh/b33I5/130326ca50.png)
Bardzo proszę o poprawienie tego błędu !
1. Na pewno będzie!
2. Trzeba podawać email, żeby nasza usługa mogła być w pełni realna... A my nie planujemy się zescamić

Ale na CR ma to nieznaczny wpływ - jak już ktoś się pofatyguje, by użyć telefonu do wykonania leada, to dodatkowe wpisanie emaila nie powinno robić mu wielkiej różnicy.
3. Dzięki za info, zgłaszam do programisty.
(22-08-2014 13:08)kasiak napisał(a): Wchodzę sobie tutaj ładnie w podglądacza a tu avast blokuje... trzeba to zmienić Karczu...
Okej, w ten weekend kupuję nowe domenki pod nowe programy, także zakupię coś także dla Podglądacza
(22-08-2014 15:20)Radi98 napisał(a): Witam mam pytanie jeśli jutro wypłacę czyli w sobotę wypłatę super expresową to będę miał kasę już w niedziele?
Jeżeli wypłacisz na PayPal lub rachunek bankowy w BZ WBK lub ING, to powinieneś mieć już w niedzielę. Jeśli nie, to dopiero poniedziałek, prawdopodobnie przed południem.