Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kiedyś grałem na forexie a moje demo w opcjach to wyłącznie obserwacja kursów i wykresów ;P Ale raczej jestem amatorem
Wybacz MLN,że w Twoim temacie ale zainspirowałeś mnie w opcjach więc pomyślałem,że się nie obrazisz
Kolejne wygrane
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-10-2014 15:22 przez suchy0001.)
(29-10-2014 15:17)suchy0001 napisał(a): Kiedyś grałem na forexie a moje demo w opcjach to wyłącznie obserwacja kursów i wykresów ;P Ale raczej jestem amatorem
Wybacz MLN,że w Twoim temacie ale zainspirowałeś mnie w opcjach więc pomyślałem,że się nie obrazisz
Kolejne wygrane
No piękne wyniki! Widzę, że jednak osoby podchodzą do opcji na poważnie. Możesz pisać w moim temacie, mi to wcale nie przeszkadza. I tak ostatnio zaniedbałem dziennik, bo mniej inwestycji robię
(29-10-2014 19:34)Krakauer napisał(a): Pięknie pięknie Panowie
gratulacje suchy0001 i wciąż dobra robota MLN
ja miałem zaczynać z początkiem tego miesiąca, niemniej muszę to nieco odłożyć - chciałbym zarobić w necie kasę, którą tam zainwestuję. Jeszcze trochę
Zbieraj, tylko pamiętaj abyś przeznaczał takie środki pieniężne, które w razie jakiejkolwiek ich straty nie wpłyną na warunki Twego życia
Od wczoraj czytam o tych opcjach binarnych. Co prawda póki co tylko powierzchownie. Wpisałem sobie więc w Google gdzie mogę postawić takie opcje w trybie DEMO i zarejestrowałem się na marketsworld.com. Postawiłem na luzie 5 demówek i o dziwo pokazuje mi że wszystkie wygrane (?). Dlatego proszę zerknijcie okiem: