Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
Serwery zostały zmienione. Wprowadzono nowe zabezpieczenia. Zintegrowano usługi z CloudFlare i wszystko działa stabilnie.
Dodatkowo jak już wcześniej pisaliśmy wprowadzono nowe promocje co wpłynęło pozytywnie na zwiększenie konwersji.

Mimo ciągłych ataków wszystko działa stabilnie i wygląda na to, że wprowadzone zmiany i zabezpieczenia opłaciły się.
Życzymy wysokich zarobków!!
Dziwne rzeczy sie dzieja. Wpadlo mi 350 wizyt od polnocy do godziny 13, od tamtego momentu dodalo mi tylko 23 wejscia, co jest praktycznie nie mozliwe przy moim spamie. No coz, miejmy nadzieje, ze cos sie zwiesilo ^^ dobrze, ze pokonaliscie konkurencje.
Mam pytanie, komuś wpadła aktywacja na streamy.pl? mi ani razu jeszcze :/
zmienie na hdstream chyba.

[Obrazek: 2agug75.jpg]
Nie zlicza aktywacji, robi się to irytujące.
Proponuje każdemu przepiąć na konkurencje i wtedy widać, że tam wpadają leady normalnie.
Też mi się wydaje że z 5 aktywacji powinienem mieć a jest 0 Sad

U mnie tez sie dzieje cos co nie powinno. Pierwsze 250 wizyt przynioslo mi 10 aktywacji, kolejne 150 zadnej.
No wczoraj ładnie troszkę poszło ale konwersja nadal słaba ;/

[Obrazek: lESC7l8.jpg?1?2868]
Rozumiem, ze gdy klient aktywuje subskrybcje na PP zalogowany.pl, to dostanie on dostep do katalogu filmow na hdstream? Czy jak to jest?
Czemu w odbierz bon by kliknąć dalej trzeba przewinąć an dół 99% ludzi nie wie o tym ze tam jest dalej.......

Z 8% skuteczności mam teraz 2%....
Dziś konwersja cud miód malina Big Grin
293 uv
1 aktywacja x7,50zł
konwersja 0.34% Tongue

Odpowiedz