Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Klamstwo Rhaegara!!!! » Rozmowa gg z Rhaegarem.

Autor Wiadomość
RE: Klamstwo Rhaegara!!!!
Sprawdź:
Na moje oko to reszty kasy już nie dostaniesz. I tak jak koledzy wyżej piszą ze skanem dowodu można wiele zrobić. Ja na Twoim miejscu zastrzegłbym dokument po to, żeby nie mieć problemów. Ewentualnie możesz zgłosić kradzież dowodu.
Glosy: GoodLecki (+1)
Pan Cylka jest poszukiwany przez 7 prokuratur . Nawet ma list "gonczy" tzn o doprowadzenie...

A jego tata nic nie wie .

PS. ze mu jeszcze mb nie zablokowali ...
i jak tam sprawy?

PS. nazywa sie ktos z poszkodowanych :

jacek.piskorz [email protected]

Bo teraz on opierdala ludzi z tego konta i danych na meilu..
Ja zgłosił bym to do policji okręgowej , tam wszystko idzie szybciej a jesli nie to pospieszą prace w waszych komisariatach

Baza przedszkoli
Policja okręgowa przekazała sprawę do rejonowej, bo stwierdziła że nie musi się angażować, pisząc że rejonowa da sobie radę. <- Tak w skrócie.
http://pokazywarka.pl/rl6j8l/
krotko piszac thraal = konrad cylka ....

na wykopie ma login dennab i znow opierdolil ludzi na kilkanascie tys..
Jak widać prokuratura nie potrafi sobie z nim poradzić, skoro jest już tyle zarzutów wobec niego.

[Obrazek: giphy.gif]
Ja już nie wiem co z takim typkiem zrobić... Może napiszmy do Jaworowicz? xD.

Ten koleś jest chyba jakiś niewidzialny, teleportuje się, czy co?
Że go znaleźć nie mogą? :OOO

Albo z policji jest... Nie wiem kurde Tongue

Ale... CZY GO W OGÓLE TAK NAPRAWDĘ SZUKAJĄ!?

Myślicie, że gdyby to się wydarzyło w innym państwie, np Stanach Zjednoczonych, to wyglądałby to trochę inaczej?
Możemy tylko spekulować Smile

To jest trudny przeciwnik, jak widać. Pokrzywdzeni zrobili co mogli - złożyli zeznania. Może po prostu z ciekawości przydałoby się skontaktować z rodziną Cylki? Zawitać do Nich, albo zadzwonić?

Najgorsze jest czekanie. Co robi Prokuratura w tej sprawie? Nie wiadomo. Może nadal dostają zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa przez Cylkę? Wtedy sprawa może się przedłużać.

Nie ma co porównywać Stanów Zjednoczonych do Polski Tongue

[Obrazek: giphy.gif]
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: