Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto
Sprawdź:
no jak piwo sie konczy to i informacje unikaja z pamieci :/ dlatego wczoraj mialem towazysza jacka danielsa
napisalem na forum gry, ze nie dostalem za ciebie bonusow no i niestety moj post sie nie ukazal na forum. widocznie admin chce ukryc pewne informacje :/
No ale co wy sie dziwicie, mało osób wpłaca realną kasę do gry to i z czego mają tyle bonusów płacić ? Śmigać miasta na wyspach i drylować markety, ja ze Słowacji już zebrałem ponad 320 gold bo tylko ja mam tam 100% happy i tylko ja moge sprzedawac surki na markecie Teraz "dorabiam" jeszcze 10 miast w ciągu kilku dni na 100% i zaczynam ciągnąć golda
W krajach gdzie jest dużo ludzi mało co zarobisz na markecie jak są surowce po 1500-2000 za 1 gold. Porównaj sobie zarobki tam a w mieście gdzie są surowce po 250-300 za gold Wpada min 4-5 gold dziennie na 1 mieście