(30-06-2012 16:51)nitram napisał(a): vip_resident, budzik6410 -> zrealizowane.
Edit:
@makak
Co ja mam pomyśleć jak Twój numer konta jest w google na pierwszym miejscu z przedrostkiem oszust ?
Zarejestrowałeś się tutaj masz 5 postów wszystkie w jednym temacie, ledwo co wysłałeś pieniądze i zacząłeś płakać że zostałeś oszukany. Kontaktowałem się z Tobą na PW w tej sprawie wyjaśniłem czemu weryfikuję Twoją wpłatę musisz się uzbroić w cierpliwość.
Weźcie kłuć Cie się na pw? Nitram, jeżeli rozmawiasz z kimś w jednym czasie a wypłacasz dopiero po 30 minutach to kto tu jest nie jasny? Skoro ktoś Ci wysłał kase, to wysłanie do niego to kwestia paru minut.
Jeszcze niejasno Ci wytłumaczyłem?
(Mój autentyczny przykład) Rozmawiasz na pw, że tak zaraz wyślesz i są pieniądze. Automatycznie każdemu sie narzuca myśl "Wyśle, za 5 minut będe miał na koncie to sobie odrazu zapłace za coś lub doładuje konto". Ty masz pretensje, że w ogole takie coś jak komentarz z obawami, że kogoś wyrolujesz jest? Raz, jest nowym użytkownikiem i może się zdarzyć, że ktoś nowego oleje bo jest nowy. Jeżeli, dla Ciebie jest to takie pewne, że nikogo nie oszukasz to po co poraz X piszesz komentarz "Po co siejesz chaos i zamęt, przeciez ja jestem najlepszym wymieniaczem na forum bo mam słowo Admina".
Neoszę (od słw. 'neosisz') czy Jestem pewny tego?
W ogole mogę sie dopieprzyć do Ciebie:
1. Napisał, że czuje się niepewnie wysyłając taką ilość kasy.
+ A ty go zjechałeś. Powinieneś, mu wysłać dodatkowo jakąś złotówkę za zwłokę.
2. Sterylne rękawiczki na Powietrze - Pozatym wymiana pieniężna i dodatkowe zabezpieczenia. Są o dziwo fatalne. Ty masz zarobić - czysty biznes, jest ryzyko, że przyjdzie Ci Psiarnia bo dziecko sie popłacze, że ktoś mu ukradł konto i wyjdzie jak wyjdzie. Ale pytanie od dowód

. Na pytanie Co masz w zanadrzu? Nie odpowiadaj, bo jesteś dziwny.
Cały post nie ma na celu obrazy, nitram weź sobie pomyśl, że lepiej już zrób internetowe_okienku z nazwą "Kasa". Bo ty się kłucisz z nowym użytkownikiem jakby Ci zabrał mięso z przed nosa, skup się i rób to szybko. Ja czasem po półtora godzinie dostałem kase od Ciebie.
Kto sie nie zgadza, to niech idzie potańczyć i pokrzyczeć na pielgrzymce.
makak- następnym razem, nie wysyłaj pieniędzy jeżeli kontakt z osobą nie jest na tyle wystarczalny byś miał pewność czy pieniadze dotrą w ciągu 5 minut.