Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie
(18-10-2015 08:03)Ast0n napisał(a): Czy komuś działa
hqrevshare - bad login data
Mi też strona nie działa i pisze Invalid Licence
A wczoraj jeszcze działała
Potwierdzam strona nie działa, albo zwinęli interes albo po prostu jakieś problemy techniczne Jak zwinęli to pozdrawiam te tysiące osób które tam wsadziły ogromną ilość pieniędzy...
(18-10-2015 10:32)Blashix napisał(a): Dla mnie takie zarabianie to syzyfowa praca, cały czas zarabiałem i co? Połowa serwisów padła i wypłaty po 2$ nie polecam.
jak się zarejestrujesz na tych serwisach, które mają status "wypłacalny" to będziesz mieć ok. 1,2$ dziennie czyli 36$ miesięcznie czyli ok. 134 zł. Internet, telewizja i abonament za telefon spłacone.
Tak w ogóle co to te "Modified site script"?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-10-2015 23:11 przez Oski001.)
(18-10-2015 09:02)Keyy_MM napisał(a):
(18-10-2015 08:03)Ast0n napisał(a): Czy komuś działa
hqrevshare - bad login data
Mi też strona nie działa i pisze Invalid Licence
A wczoraj jeszcze działała
Potwierdzam strona nie działa, albo zwinęli interes albo po prostu jakieś problemy techniczne Jak zwinęli to pozdrawiam te tysiące osób które tam wsadziły ogromną ilość pieniędzy...