Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(01-02-2015 18:17)Pussika22 napisał(a): Fuck.
I co tera >.<
No to jeżeli nie masz zamiaru inwestować $250, bądź $300, to chyba zostaje ten PayPal bez kombinowania.
Chyba, że jeszcze te BitCoiny, ale to kolega Jojek89 już wspominał kilka postów wcześniej jak sprawa wygląda.
To już wedle uznania. Prawda jest jednak taka, że upaść może w każdym momencie, niezależnie od tego czy są to chwilowe zawirowania i admin chodzi w dżinsach, czy, dla niepoznaki, w momencie najlepszego prosperity a właściciel lata w garniturze i jeździ bentleyem na spotkania biznesowe. Gwarancji nie ma nigdzie, czy to virtual czy real.
Ja tylko dodam, że w tej chwili kupowanie recyklingu czy SUU mija się z celem. Dlaczego? W pierwszym śmieciowe reklamy - zresztą te zasypują każdego dnia konta bez filtrów, drugi za nic się nie zwraca, bo łatwo się domyślić, że przy aktualnej polityce Jo ilość kupowanych kampanii jest bardzo niska, obstawiałbym w ciemno, że jedna z niższych w całej historii programu. Ja w SUU w cztery dni mam reklam za 2.861 $
Ogólnie wstrzymałbym się teraz z inwestycjami w PV. Ja np. przy grupie 8 od dwóch dni już nie wiem co to reklama 0,1$ i wyższa
(01-02-2015 19:00)ciekma napisał(a): Ja tak samo bo od niedawna w tym siedzę może Jo przegrał w Vegas i teraz będzie kilka lat znowu zbieral kasę z programu
Mam podejście takie, że nawet niech traci miliony ale... niech wcześniej zadba o program i na to sam zarobi. Od momentu zablokowania akcji i przyblokowania pieniędzy ludzi w programie nie zrobił dosłownie NIC. PV został pozostawiony sam sobie, nawet wczorajsze naliczenia do ludzi nie dotarły a Jo milczy na ten temat. Dla mnie to po prostu komuś odbiła sodówka i plany z siedzibami można mieć daleko idące, z akcjami jeszcze dalej, ale odbudować zaufanie ludzi jak się je raz straci (a to właśnie zaczyna mieć miejsce) jest cięższe od planowania i jedno obiecanie rekordowego naliczania nic tu nie zmieni, bo ono po prostu będzie wyrównaniem tych najniższych w ostatnich dniach i tych, które z różnych powodów nie otrzymaliśmy. Już z samych takich akcji uzbierało się rekordowe naliczanie Więc to żaden bonus, a po prostu czyste wyrównanie ubrane w piękne słowa
Czy ktoś orientuje się albo domyśla dlaczego możliwość kupna punktów BAP za akcje nie została tak pomyślana aby nie odbyło się to kosztem ilości kupionych kampanii? Fuzja fuzją, ale czy to możliwe, że jest to przede wszystkim narzędzie do regulowania zobowiązać względem kampaniowiczów i ich ilości w systemie?
Dlatego, ze zostala pomyslana odwrotnie. Dzieki roznicy cenowej BAP/$ przy sharesach, ludzie zamiast kupowac kampanie, to handluja sharesami dzieki czemu dostaja wiecej BAPow, ale jako ze przy sprzedazy za BAP jest prowzija 3%, to dzieki temu dlug systemu sie zmniejsza.