Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wczoraj troche wpadło i dzisiaj reszta chyba. szacowałem ze około 10-15 leadów wpada mi w weekendy i narazie 13 zanotowałem więc raczej nie mam na co narzekać
Dokładnie 19go wróciłem do subów i tu taka niespodzianka;p pare aktywacji było przez weekend, ale w sumie nie wiem ile dokładnie, około 5? Gdzie to się sprawdza czy wyrównało? Saldo ogólnie czy z datą wsteczną coś wpada? Bo jak saldo to chyba nie ma się do czego przyczepić (chyba nawet więcej niż przypuszczałem dostałem;p) mam jeszcze pytanie poza tematem wyrownań, wiadomo kiedy dokładnie wygaszą PP konkuroswe z 1.0.?
Wyrównania z weekendu powinny wyświetlać się z datą wcześniejszą. Wszystko obecnie powinno się zgadzać. Jeśli macie indywidualne wątpliwości lub pytania piszcie na czacie, lub na maila - będziemy, oczywiście, wszystko weryfikować.
Obecnie leady i odnowienia spływają bez niestandardowych opóźnień.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2017 08:40 przez eforsa.)
(23-05-2017 08:39)eforsa napisał(a): Wyrównania z weekendu powinny wyświetlać się z datą wcześniejszą. Wszystko obecnie powinno się zgadzać. Jeśli macie indywidualne wątpliwości lub pytania piszcie na czacie, lub na maila - będziemy, oczywiście, wszystko weryfikować.
Obecnie leady i odnowienia spływają bez niestandardowych opóźnień.
Witam, czy to znaczy, że się już wszystko zostało, wyrównane ??
Na chwilę obecną tak, sprawdzamy jeszcze indywidualne przypadki (możesz więc napisać na mail lub czat), ale wyrównania zostały już przypisane zgodnie z otrzymanymi notyfikacjami od operatorów.
Nie zaobserwował może ktoś spadku ilosci leadów z IVR w ostanich dniach? Dodam, że problem nie leży raczej u eforsy, ponieważ znajomy zarabiajacy u konkurencji również ma dziwne spadki.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2017 13:07 przez krajstof99.)
Z góry przepraszam, jeśli gdzieś już temat był poruszany, a ja niepotrzebnie zaśmiecam wątek Jakim sposobem się rozliczacie, ryczałt 8,5% czy na zasadach ogólnych 18%? I czy umowa o dzieło jest dostępna? Gdzieś było pisane, że są na nią perspektywy.