Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: INSTANTER Subskrypcje SMS
Sprawdź:
[Obrazek: FxK3hAQ.png]

i wszystko jasne Wink
Widzę że pierwsze pozwy idą Big Grin Na szczęście u mnie kasa na koncie Smile [Obrazek: reyhrtsh.jpg]

[Obrazek: 27.png]
No Ja chce nadal współpracować z nimi tylko Oni nie umożliwiają mi tego, mają super programy, lecz mam konto zablokowane... i piszę aby odblokowali ale cisza na emailu, no nie wiem jak mogę się z nimi skontaktować by zarabiać dalej na instanterze.
Ale mnie wydymali.
Wczoraj chwaliłem się że pieniądze są na koncie a nawet na nie nie zajrzałem .
Pisałem do nich powiedzieli że pieniądze wysłali i wysłali mi Potwierdzenie przelewu.
Pomyslalem spoko jak już wysłali potwierdzenie to hajsy pewnie są. Dziś próbuje wyplacić pieniądze a tu kicha, puste konto
patrze na to potwierdzenie co mi wysłali a tam moje dane i nie mój numer konta?
W co oni pogrywają ?
To ładnie haha Jerk2

IDZIEMY DO SĄDU PIERDOLIĆ TO... JA WYDRUKI Z BANKU WYDRUKUJĘ, ŻE NIE OTRZYMAŁEM PIENIĘDZY MIMO STATUSU ZAKOŃCZONA, RACHUNEK Z MAJA WYGERENOWANY MAM więc jestem na pozycji wygranej, sąd nie będzie interesowało jak zarobiłes te hajsy skoro rachunki masz, tu chodzi o WYPŁATĘ a nie sposób zarobku, trzeba tego gówniarza podać do sądu bo pogrywa z nami równo.
(17-06-2014 09:01)light napisał(a):  To ładnie haha Jerk2

IDZIEMY DO SĄDU PIERDOLIĆ TO... JA WYDRUKI Z BANKU WYDRUKUJĘ, ŻE NIE OTRZYMAŁEM PIENIĘDZY MIMO STATUSU ZAKOŃCZONA, RACHUNEK Z MAJA WYGERENOWANY MAM więc jestem na pozycji wygranej, sąd nie będzie interesowało jak zarobiłes te hajsy skoro rachunki masz, tu chodzi o WYPŁATĘ a nie sposób zarobku, trzeba tego gówniarza podać do sądu bo pogrywa z nami równo.

Jaka kwote wypłacałes jeśli mozna wiedzieć ?
308 zł, pisałem mu emaila w Maju to mi napisał, że OMYŁKOWO została pominięta i zostanie wypłacona przy kolejnych przelewach, teraz są kolejne przelewy a hajsu nie ma, Ja wiem, że to mało 300 zł ale ONO PIECHOTĄ NIE CHODZI ! i nie będę kogoś sponsorować.
u mnie 376zł
Poprzednia wypłatę otrzymałem na kwotę ponad 2600zł w kwietniu,
Teraz przelali mi na rachunek z dupy wzięty

Tutaj jedynie z pozwem zbiorowym coś można zdziałać. Nie znam się dobrze na prawie i moge się mylić ale wydaje mi się że oni myślą że jak poblokuja konta z mniejszymi kwotami nie przekraczającymi ok 400zł to nic im nie grozi bo ta kwota podlega pod wykroczenie a nie przestępstwo.
Squnek, konto miałeś odblokowane ciągle ?

U mnie 1200 zł...

pablo123, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2012.
light spójrz na rachunek jeszcze raz on wygląda tak jak to Ty byś go wystawiał im a nie oni Tobie... jedyna opcja to chętnie dam parę stówek niech z DDos'ują te ich serwery niech to padnie i tyle... ewentualnie kontaktować się z mobiltekiem czy wypłacił im kase, jak wypłacili i do max 20 czerwca my nie dostaniemy hajsów to leci spam na mobiltek iż ich usługi są reklamowane przez niechciany spam i tyle być może zamrożą im kolejne wypłaty aż do wyjaśnienia sprawy
Odpowiedz