Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
Ładnie pnę się w górę Tongue
[Obrazek: pv2png_wxxpwer.png]
[Obrazek: dddpng_wxxpsne.png]
Ja mam problem z hazardem. Big Grin
(01-02-2015 01:09)havajan napisał(a):  [Obrazek: dddpng_wxxpsne.png]

Łoooo, a chociaż jesteś na + Big Grin?
Witam.
Zainwestowałem 4$ na kampanie, zarobiłem 1,05 $ i wykupiłem kolejną za zarobioną sumkę.

Mam aktualnie ok. 14k BAP.

W dobrym kierunku zmierzam?

Do jakiej grupy najlepiej dojść? (Tak, żeby uzyskiwać w miarę dobre reklamy.(Tak wiem, najlepiej do ostatniej.))

Myślałem żeby wpłacić tyle $, żeby znaleźć się w środku grupy 3. Dobry pomysł na początek?

Mam nadzieje że mogę tu pisać z takimi pytaniami. Smile
Pozdrawiam.
(01-02-2015 01:23)olekn1 napisał(a):  
(01-02-2015 01:09)havajan napisał(a):  [Obrazek: dddpng_wxxpsne.png]

Łoooo, a chociaż jesteś na + Big Grin?

Szczęśliwie tak, kilka tysięcy na plus. Big Grin Na razie rękami i nogami staram się nie podchodzić do grania, bo ostatnio miałem dobrą passę, więc logiczne będzie teraz stracenie wszystkiego. Big Grin

Cytat:Witam.
Zainwestowałem 4$ na kampanie, zarobiłem 1,05 $ i wykupiłem kolejną za zarobioną sumkę.

Mam aktualnie ok. 14k BAP.

W dobrym kierunku zmierzam?

Do jakiej grupy najlepiej dojść? (Tak, żeby uzyskiwać w miarę dobre reklamy.(Tak wiem, najlepiej do ostatniej.))

Myślałem żeby wpłacić tyle $, żeby znaleźć się w środku grupy 3. Dobry pomysł na początek?

Mam nadzieje że mogę tu pisać z takimi pytaniami. Smile
Pozdrawiam.
Tak, w dobrą stronę zmierzasz. Na tym etapie reinwestycja 100% jest wskazana.
Co to grupy to już Twoje własne upodobanie, oraz możliwości inwestycyjne (lub cierpliwość). Polecam Ci przejrzeć ten temat, a przynajmniej co 5 stronę. Znajdziesz dużo naliczań które do tej pory były. Będziesz mógł ogarnąć ile 'średnio' każda grupa zarabia. Wtedy wybierzesz satysfakcjonującą Cię i będziesz do niej dążył. : )
Grupa 3 na początek jest dobra, na zyski się nie nastawiaj, ale z dobrym podejściem możesz dość szybko wyjść wyżej. : )

Pisać pytań nikt Ci nie zabroni, od tego jest ten temat. : ) Ale z mojej strony dodam, że najlepiej będzie jak poświęcisz godzinę i przeczytasz przynajmniej 100 ostatnich stron tematu. Jest tutaj multum informacji które wprowadzą Cię od podstaw w program. : ) Ewentualnie możesz przeglądać dzienniki Meloman, infokasa, kolorpurpury, mój (nie dawno zacząłem prowadzić, jak na razie nic specjalnego nie ma). Według mnie są to skarbnice wiedzy. : )
Pozdro.

Edit.
50 post na forum! Big Grin
Glosy: Seweko (+1), kolorpurpury (+1)
Widzial ktos ostatnio wyzsze reklamy niz 0.09? Z SUU za wczoraj doszlo do 0.09, i koniec, po 3h od ostatniej 0.09tki zaczelo sie nastepne SUU od 0.01, moglby niby "random" byc, ale patrze we wlasne kampanie, i w ciagu ostatnich 10 dni wyzsze zakupy bywaly niz 10$, wiec z wlasnych zakupow cos wyzszego byc powinno, a nie ma...Czekac niby mozna, ale jak juz zaczelo znowu od 0.01 isc, to troche dziwne >.>
do mnie dziś doszło 12 reklam po 2c
(01-02-2015 10:03)Dziubla napisał(a):  Widzial ktos ostatnio wyzsze reklamy niz 0.09? Z SUU za wczoraj doszlo do 0.09, i koniec, po 3h od ostatniej 0.09tki zaczelo sie nastepne SUU od 0.01, moglby niby "random" byc, ale patrze we wlasne kampanie, i w ciagu ostatnich 10 dni wyzsze zakupy bywaly niz 10$, wiec z wlasnych zakupow cos wyzszego byc powinno, a nie ma...Czekac niby mozna, ale jak juz zaczelo znowu od 0.01 isc, to troche dziwne >.>

Taka prawda, że Jo chce dupe szkłem utrzeć. Nie dziwię się, że to wszystko jet poblokowane, jak nawalił reklam o najniższej wartości.

Piotrek2091, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
Od kilku dni intensywnie obserwuje PV i aktywność administratora na Fejsie. Krótko mówiąc przeraża mnie jego manifestowanie swoich prywatnych wydatków, lansowanie się, że kupił właśnie spodnie za set dolarów etc..., bawi się w Vegas, smakuje hazardu. Proszę tylko nie pisać, że tak samo bym robił jak bym miał tyle dolarów na kontach. Wręcz przeciwnie, robiłbym wszystko aby ludzie nie posądzali mnie o to, że trwonię ich $ a program się wyczerpuje. Wiem, że wielu już pisało nie raz o jego upadku i zawsze było inaczej i zaraz posypią się gromy chwalące Jo. Ale piszę to co jest tu i teraz więc kto wymieni chociaż jeden plus na korzyść userów? Jako jednego z użytkowników PV, który na dzisiaj zainwestował tam 200$ nie obchodzi mnie co było. Obserwuję co jest teraz.

Może ma głowę na karku, ale brak życiowej dojrzałości bije z niego aż żal patrzeć.
To, że ma głowę na karku widać. Zbicie cen akcji do poziomu nieopłacalności wyjścia z programu a więc zablokowania ludzi a teraz można nie robić NIC albo robić wszystko, ale nic korzystnego dla ludzi. Dla mnie aktualnie program ma poważną zadyszkę. Admin skupia się na lansowaniu i umiejętnym wyciąganiem kasy od ludzi, jednak za tym nie stoi nic więcej. I co z tego, że padła zapowiedź gigantycznego naliczenia? Wiele fajnych słów już w ostatnim czasie padało.... Moim zdaniem liczy się regularność... A tej ostatnio brak, no chyba, że w kwestii awarii crona, to zaczyna być najbardziej regularne Wink

Tak, mam konto na PV, zainwestowałem pieniądze, mogę wypłacić i wyjść z programu. To wszystko wiem. Tak samo na tą chwilę mogę napisać, że PV przeżywa poważne problemy i mam prawo zastanawiać się nad tym jak sobie z nimi poradzi. Moim zdaniem obecnie program nie jest wart inwestowania dużych pieniędzy w nim a raczej podchodzenia do niego z mocnym przymrużeniem oka. Niestety tak to wygląda według mnie na obecny czas.

A decyzję co począć i tam każdy podejmuje sam, we własnym zakresie. Miłej niedzieli Wink

Mój dziennik $:
http://zarabiam.com/Temat-TylkoWsieci-re...anie-84282
Glosy: MinoR CombO (+1), tokaj25 (+1), Dziubla (+1), Pitman (+1)
I tak trzeba mieć nadzieję że to mega naliczenie w końcu do nas dotrze
Odpowiedz