Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: INSTANTER Subskrypcje SMS
Sprawdź:
Pisałem, zostałem olany. Wywalają konta bez powodu. Wypłaty brak, kontaktu brak czekam dalej.
potwierdzam, pieniądze już na koncie, myśle że od teraz instanter wskoczy na dobre tory, tak jak to było kilka miesięcy temu Smile
Może piszcie też, jeśli Wam wypłacili, czy mieliście zablokowane konta, czy odpisywali Wam w tej sprawie Smile Byłbym wdzięczny.

pablo123, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2012.
(16-06-2014 19:34)pablo123 napisał(a):  Może piszcie też, jeśli Wam wypłacili, czy mieliście zablokowane konta, czy odpisywali Wam w tej sprawie Smile Byłbym wdzięczny.

jeżeli o mnie chodzi, to nie miałem zablokowanego konta ani razu, jedynie to niekiedy były problemy z logowaniem ale te problemy chyba mieli wszyscy
ja tam w dupie mam ten serwis zero kontaktu nie wiadomo czemu były zablokowane konta idę tam gdzie wypłacają terminowo i nawet codziennie Smile Dajcie spokój sobie ludzie jeżeli macie sobie popsuć nerwy !

Zapraszam na moją stronę: Praca bez Barier
rozumiem ze pozostała część wypłat dojdzie jutro?
Nie był bym taki pewien.

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
Dlaczego te pierdolone lamusy zablokowały mi konto? nie stać ich na wypłacenie tych moich 100 zł?

Pierdolone pedały..
Co z tymi co usunęli/zablokowali konto?

Z tego co widzę ten co miał jakieś drobne w postaci paru stówek poleciał, wypłacają tylko grubym rybą Jerk2

CHWDP, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2014.
Mi osobiście powiedzieli że pieniążki będą w Poniedziałek, i dotrzymali słowa, pozdro.
Odpowiedz