Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak pisałem wcześniej, od czwartku mocno promowałem swoją niszę i ciągle czekam na NOWE leady.
Obecnie tylko ODNOWIENIA wpadły i parę nowych subów ale ze starych promocji, których już nie promuję.
Wszystkie leady wpadają poprawnie, zarówno nowe jak i odnowienia (przy odnowieniach pamiętajcie, że spływają przez cały dzień a część nawet po północy). Leady z piątku i soboty są aktualizowane na kontach automatycznie ze spływającymi od operatorów notyfikacjami. Widzimy, że wszystkie transakcje prawidłowo pojawiają się na waszych kontach.
Więc, leady które nie wpadały ostatnio dziś są zliczane tak? Jak dowiemy się które to aktualne odnowienia, i które to zaległe leady?
A które to jeszcze nowe leady ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2017 11:48 przez anonimowo.)
Mi odnowienia ładnie spływają Transakcje z soboty też się pojawiły (nie dużo, bo miałam leniwy, wakacyjny weekend), ale pusto nie jest ;P
Niemniej mam nadzieje @Eforsa, że to się nie powtórzy! Na przyszły weekend mam zaplanowane konkretne działania i nie wyobrażam sobie nie mieć bieżącego wglądu w rezultaty.
,,Leady z piątku i soboty są aktualizowane na kontach automatycznie ze spływającymi od operatorów notyfikacjami.''
Co to znaczy? Czyli już nalicza zaległe leady? U mnie do tej pory wpadło z 10 leadów z mt ok 20 i nie wygląda mi to zaległości tylko odnowienia. Zobaczymy co będzie do końca dnia.