Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja
Mi też ostatnio nie idzie (w najlepszym momencie miałem po 100zł/dziennie -o stronie zapomniałem i zdziwił mnie nagły ruch). Ale ja to zarabiałem stroną z treścią z filmwebu kilkukrotnie przetłumaczoną i "playerem" (automatycznie wygenerowany tytuł i link, pobrany z wpisu obrazek) i umiejętnie podlinkowaną gotlinkiem (po ostatnich zmianach już tak łatwo nie wchodzi).
Na dzień dzisiejszy to generuję 20-40 przekierowań na PP dziennie (a przynajmniej tak mi wychodzi ze statystyk GoogleAnalytics) . Aktywacji z tego jest może coś raz w tygodniu. Aktualnie dywersyfikuję źródła zarobku na inne pp niż hdplayer.
ja tez odkąd wprowadzili nowy panel mam 2-3 razy mniej wizyt, pieniędzy nie wiem, bo krucho u mnie ostatnio.
mam jeszcze jedno pytanie:
czy mieliście refów, którzy gdy się rejestrowali wpisywali wasz e-mail zamiast rejestracji przez link polecony? ja w ten sposób uzbierałem 2 poleconych, ale ani złotówki nie dostałem, mimo że regularnie zarabiają
też mi się wydaje że coś jest nie tak ze zliczaniem wejść. Na stronach na których promuję mam sporo wejść, a na eforsie dużo mniej, a nie wierzę że ktoś wszedł i nie kliknął w link.