Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly » Najlepszy autosurf 1h=0,30$

Autor Wiadomość
RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly
Sprawdź:
na buxach trzeba się więcej oklikać i mniejszy zarobek... a tu się puści luzem w przeglądarce i samo zarabia + zrobić sobie refów przy promowaniu serwisu i można ładnie coś zarobić
A czy oni czasem później nie patrzą przy wypłacie na to czy użytkownik ma wejścia w link z autosurfu? To chyba godzi w ich regulamin. Jest taka strona z autosurfem. Co prawda słabo zalicza, ale po wykupieniu VIPa nie widać na adf.ly skąd taki użytkownik wchodził w link. :-) Spoko byłaby taka opcja, ale jak pisałem wcześniej - duża liczba użytkowników. Nie wiem jak to się ma z proxy. Też można coś kombinować.
(07-11-2012 01:20)spkawn napisał(a):  A czy oni czasem później nie patrzą przy wypłacie na to czy użytkownik ma wejścia w link z autosurfu? To chyba godzi w ich regulamin. Jest taka strona z autosurfem. Co prawda słabo zalicza, ale po wykupieniu VIPa nie widać na adf.ly skąd taki użytkownik wchodził w link. :-) Spoko byłaby taka opcja, ale jak pisałem wcześniej - duża liczba użytkowników. Nie wiem jak to się ma z proxy. Też można coś kombinować.

skąd oni wiedzą że to z autosurfu? wejścia są z prawdziwych komputerów. Co do proxy to jeśli masz listę proxy elite to one są niewykrywalne, wyświetla to jako normalne wejście.
lepiej z proxy chlopaki nie kombinujcie bo bana mozna zarwac
jeśli masz listę proxy elite i dobrego bota to nie złapiesz bana
Glosy: Damkofr (+1)
Panowie , po co zmieniać IP ? Jedno wyświetlenie dziennie , adfly nie będzie wiedział z jakiej strony.
Jaki problem ?
dobra, to róbcie tam z tym adf.ly Tongue
No i proponuję jakieś fest dobre udogodnienia.
later czytales moja pw o adf??
Odp: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly
Tak czytam wszystkie PW. Nie zawsze mam czas zeby odpowiedziec. Dzieki wszystkim za podpowiedzi itp.
Poki co zastanawiamy sie jak jeszcze bardziej ukryc to skad pochodza wyswietlenia itp. Sorki ze bez polskich znakow ale jestem na komorce

Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
Wątek zamknięty