Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek » Od kilkudziesięciu do kilku tysięcy złotych miesięcznie!

Autor Wiadomość
RE: Pożyczki społecznościowe, sposobem na zarobek
Sprawdź:
Panowie i Panie! Potrzebuje pożyczyć 1-2k zł przez finansowo.pl.
Jakby był ktoś zainteresowany to poprosiłbym o kontaktSmile

więcej info:
http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-z-You...pid1464778
No i na mnie też przyszła pora niestety... Ktoś udzielał pożyczki użytkownikowi o nicku przybysz07? Od 1 kwietnia się nie loguje, 4 był termin spłaty mojej pożyczki i zero kontaktu... Pierwsza pożyczka bez żadnego problemu, spłata dużo przed czasem, teraz również obiecywana wcześniejsza spłata, a jest jak jest...
Tez mam problem z przybysz07. Termin do wczoraj. Brak kasy, brak kontaktu. Pisałem do babeczki nick Bea48 której to konto jest powiazane. Twierdzi, ze nie zna go. Zapewne ściemnia

[Obrazek: 36.png]
Dzisiaj założyłem konto w e-sad. Skałdam jeden wniosek na dniach, a drugi.... Niby termin spłaty mija za dwa dni, lecz z tego co widzę PB nie loguje się od kilku dni, i spora suma na - się uzbierała.
Polecam przez sadinternetowy.pl

I najlepiej jak złożycie w kilka osób wniosek Wink
Ja własnie korzystam, także jakby ktoś by miał jakieś pytania, jak to mniej wiecej wygląda, to pw albo ten temat ; D
@Olszi, próbowałeś dzwonić? Ja na dniach postaram się z nim jeszcze jakoś skontaktować, ewentualnie złożyć wniosek tak jak piszę luko11, ale zobaczymy jak to się rozwinie jeszcze... W razie czego można postraszyć, że mamy ze sobą kontakt itd...
Ktoś się orientuję na jakiej podstawie są te powiązania konta na finansowo?
Nr nieaktywny

Co do powiazanych kont:

Konta Powiązane - Konta Użytkowników o identycznych lub skrajnie zbliżonych podstawowych danych osobowych (adres, IP komputera etc.)

[Obrazek: 36.png]
Pożyczka udzielona na 7 dni, spłacona po 21 dniach. Katowanie smsami pomogło. No i nauczyłem się nie łakomić na bombowe bonusy od początkujących użytkowników. Wolę pożyczyć większą kwotę z mniejszym bonusem jakiemuś sprawdzonemu PB niż na odwrót. Aczkolwiek tutaj też nigdy nie ma pewności. Np użytkownik djsilverec (finansowo) jakieś 2 tyg temu narobił mnóstwo wniosków z pożyczkami 2500zł na 7 dni z bonusem 200zł. Ma 37 pozytywnych opinii, w momencie wniosków miał rating B ale z tego co widzę teraz zalega z każdą pożyczką. Masakra.
Dosłownie przed chwilą ogarnąłem, że jest to Dj Silver z formacji EastClubbers ;O
^^^
Dokladnie tak, to on.
Na pozyczkolandii jest prawie 140 tysia w plecy. Do tego pewnie ma pozyczki na kokosie - ale nie wiem jak go znalezc po nicku.
To dobry biznesmen z niego Big Grin
Odpowiedz