Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ma ktoś email do Instantera, mam jedną sprawę, a na wypłatę grzecznie poczekam. Ktoś z osób którzy mieli zablokowane konta jeszcze otrzymał wypłatę (ma zrealizowane) czy tylko mucios?
(16-06-2014 12:42)Zarobiony_Koles napisał(a): Ma ktoś email do Instantera, mam jedną sprawę, a na wypłatę grzecznie poczekam. Ktoś z osób którzy mieli zablokowane konta jeszcze otrzymał wypłatę (ma zrealizowane) czy tylko mucios?
(16-06-2014 12:42)Zarobiony_Koles napisał(a): Ma ktoś email do Instantera, mam jedną sprawę, a na wypłatę grzecznie poczekam. Ktoś z osób którzy mieli zablokowane konta jeszcze otrzymał wypłatę (ma zrealizowane) czy tylko mucios?
Mi od razu po wypłacie odblokowali konto. Jeszcze dziś około 12 nie mogłem się logować.
Czyli mam tak samo jak ty miałeś
Mianowicie mam zablokowane konto nie moge się w ogóle zalogować, kumpel mówi że ma zrealizowane i czeka na przelew (nie ma bloka na koncie) Mam nadzieję że wyślą hajs i odblokują konto.
Wchodze raz na jakiś czas tutaj aby zobaczyć co się dzieje i nie mogę uwierzyć, że tyle naiwnych ludzi jeszcze tu jest... jak można wogóle jeszcze pracować dla tych przewalaczy... 50 % wypłat nie zlecili, a innym zlecili gruboo po terminie...
(16-06-2014 13:31)Kar425 napisał(a): Wchodze raz na jakiś czas tutaj aby zobaczyć co się dzieje i nie mogę uwierzyć, że tyle naiwnych ludzi jeszcze tu jest... jak można wogóle jeszcze pracować dla tych przewalaczy... 50 % wypłat nie zlecili, a innym zlecili gruboo po terminie...
Tutaj nikt nie pracuje tylko chce odzyskac swoje pieniadze ale masz racje namieszane jest troche , niektorzy maja wyplaty z marca , niektorzy poblokowane konta a jeszcze inni wyplacone np 2 wyplaty na 3 wiec ogolnie kogiel mogiel.