Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: INSTANTER Subskrypcje SMS
Sprawdź:
Ma ktoś email do Instantera, mam jedną sprawę, a na wypłatę grzecznie poczekam. Ktoś z osób którzy mieli zablokowane konta jeszcze otrzymał wypłatę (ma zrealizowane) czy tylko mucios?

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Mam zablokowane i gówno wiem
Kasa na koncie.
Glosy: mucios (+1)
(16-06-2014 12:42)Zarobiony_Koles napisał(a):  Ma ktoś email do Instantera, mam jedną sprawę, a na wypłatę grzecznie poczekam. Ktoś z osób którzy mieli zablokowane konta jeszcze otrzymał wypłatę (ma zrealizowane) czy tylko mucios?

[email protected]

Może odpiszą Tongue

tsubasan, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2013.
(16-06-2014 12:42)Zarobiony_Koles napisał(a):  Ma ktoś email do Instantera, mam jedną sprawę, a na wypłatę grzecznie poczekam. Ktoś z osób którzy mieli zablokowane konta jeszcze otrzymał wypłatę (ma zrealizowane) czy tylko mucios?

Mail na który ja zawsze pisze Smile [email protected]

Mi od razu po wypłacie odblokowali konto. Jeszcze dziś około 12 nie mogłem się logować.
(16-06-2014 12:50)mucios napisał(a):  

Mail na który ja zawsze pisze Smile [email protected]

Mi od razu po wypłacie odblokowali konto. Jeszcze dziś około 12 nie mogłem się logować.
Czyli mam tak samo jak ty miałeś Wink
Mianowicie mam zablokowane konto nie moge się w ogóle zalogować, kumpel mówi że ma zrealizowane i czeka na przelew (nie ma bloka na koncie) Mam nadzieję że wyślą hajs i odblokują konto.
Wchodze raz na jakiś czas tutaj aby zobaczyć co się dzieje i nie mogę uwierzyć, że tyle naiwnych ludzi jeszcze tu jest... jak można wogóle jeszcze pracować dla tych przewalaczy... 50 % wypłat nie zlecili, a innym zlecili gruboo po terminie...

Kar425, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
4 stówy wypłacone
czekałem na nie 1,5 miecha.
Końce z wami współprace i omijam to ścierwo szerokim łukiem.
Glosy: koza09 (+1)
(16-06-2014 13:31)Kar425 napisał(a):  Wchodze raz na jakiś czas tutaj aby zobaczyć co się dzieje i nie mogę uwierzyć, że tyle naiwnych ludzi jeszcze tu jest... jak można wogóle jeszcze pracować dla tych przewalaczy... 50 % wypłat nie zlecili, a innym zlecili gruboo po terminie...

Tutaj nikt nie pracuje tylko chce odzyskac swoje pieniadze Smile ale masz racje namieszane jest troche , niektorzy maja wyplaty z marca , niektorzy poblokowane konta a jeszcze inni wyplacone np 2 wyplaty na 3 Big Grin wiec ogolnie kogiel mogiel.
A wie ktoś w ogóle za co konta zostały zablokowane?
I czy trzeba do nich pisać żeby odblokowali?
Odpowiedz