Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(16-06-2014 07:48)mucios napisał(a): Miki jak kasę będziesz miał na koncie daj znać (pewnie dziś popołudniu).
A odblokowali komuś konto, kto miał je zablokowane do hmm wczoraj, soboty?
Napiszę napiszę, jak wczoraj wpłacili wieczór, to 1 sesją wejdzie pewnie max do 12:50.
Tyle że Ty miałeś ten przywilej, że miałeś z nimi umowę Pożyjemy, zobaczymy - dziś się wszystko okaże
Cieszy wiadomość od Nju, że jednak na Rajskiej mieszka właściciel, więc w razie wycieczki nie odbijemy się biurowca jak to było pisane wyżej
Nie napisałem że tam mieszka, a to że jest tam biuro
(16-06-2014 07:48)mucios napisał(a): Miki jak kasę będziesz miał na koncie daj znać (pewnie dziś popołudniu).
A odblokowali komuś konto, kto miał je zablokowane do hmm wczoraj, soboty?
Napiszę napiszę, jak wczoraj wpłacili wieczór, to 1 sesją wejdzie pewnie max do 12:50.
Tyle że Ty miałeś ten przywilej, że miałeś z nimi umowę Pożyjemy, zobaczymy - dziś się wszystko okaże
Cieszy wiadomość od Nju, że jednak na Rajskiej mieszka właściciel, więc w razie wycieczki nie odbijemy się biurowca jak to było pisane wyżej
Nie napisałem że tam mieszka, a to że jest tam biuro
W sumie racja, ale biuro jest W każdym razie ktoś tam jest
Czyli najpierw wypłacaja osoba które miały z nimi umowy, bądź tez działalności gospodarcze i wystawiły im FV. My pewnie jeszcze poczekamy chwile. Mam nadzieje ze z dobrym skutkiem i szczęśliwym zakończeniem.