Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Jeśli wypłaty będą jutro rano, to jeśli zlecę dzisiaj do godziny 00:00 to jutro rano otrzymam wypłatę na konto ?
Glosy: chacku (+1)
(29-01-2015 16:47)mikolaj90 napisał(a):  Jeśli wypłaty będą jutro rano, to jeśli zlecę dzisiaj do godziny 00:00 to jutro rano otrzymam wypłatę na konto ?

Trudno powiedzieć.... Zależy ile mają, do zrealizowania jutro..
A ten skrypt od mysc jak on wygląda ma ktoś demko Big Grin ?
Panowie zmieniajac troche temat, w jakim czasie(ile dni) wypłacili środki z Leadmore?
Zależy czasami zanim zlecisz minie 1-2 dni a czasami 5-7 i dłużej nie ma reguły Tongue
heh, spamowanie jednak się opłaca, zarobków żadnych ale można przeglądając całego fejsa nagle wpaść na genialny pomysł jak ruszyć do przodu Smile

bo spamowanie samo w sobie jest... hmm Big Grin 3 leady dziś haha beka
@[asiorek] Też jestem ciekawy co to za skrypt ten mysc, mógłbyś napisać więcej? Jakbyś mógł to mnie oznacz wtedy w poście bo w tym spamie raczej nie znajdę :/
(29-01-2015 17:23)Eliteman napisał(a):  heh, spamowanie jednak się opłaca, zarobków żadnych ale można przeglądając całego fejsa nagle wpaść na genialny pomysł jak ruszyć do przodu Smile

bo spamowanie samo w sobie jest... hmm 3 leady dziś haha beka

No to faktycznie ruszyłeś do przodu Jerk2
(29-01-2015 17:38)Atomówka napisał(a):  
(29-01-2015 17:23)Eliteman napisał(a):  heh, spamowanie jednak się opłaca, zarobków żadnych ale można przeglądając całego fejsa nagle wpaść na genialny pomysł jak ruszyć do przodu Smile

No to faktycznie ruszyłeś do przodu Jerk2

nie mówię, że ruszyłem tylko, że wpadłem na pomysł Big Grin teraz nie ruszę bo wychodzę i nie mam czasu na to ale już wiem więcej niż wiedziałem Tongue
Może ta genialna nisza krzyżówka człowieka z psem beka ?
Odpowiedz