Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
AstroCash.org - Ogólna dyskusja » Nowy Serwis PPA

Autor Wiadomość
RE: AstroCash.org - Ogólna dyskusja
Sprawdź:
No ale jakież epc osiągniemy jeśli jedna na X osób wypełni oferte za 0.04 $ ??
Ta stawka jest niższa niż zadowalające kogokolwiek EPC, które u mnie ostatnio wynosi właśnie równe 0.04
Ja nie mowie o EPC akurat w przypadku tak niskich ofert tylko o normalnej sytuacji.
8 pobrań od 0.10$ w dół ... nawet z Chorwacji za 0.04 ..
Jest nowa oferta dla Indii za 1.08$ i wchodzi jak w masło

Pozdrawiam!
Glosy: zarabiajmy (+1)
Ja chciałem tylko podkreślić dziwną zależność z założenia niezależnych od siebie rzeczy. Mianowicie, odkąd pojawiły się oferty te niskie w większości nietypowych krajach to wpadają bardzo często i wszystko było by OK gdyby nie fakt że wraz ze wzrostem tych pobrań diametralnie spadła liczba pobrań za wysokie stawki. Wiem że to brzmi jak teoria spiskowa ale nie ja jeden to zauważyłem.

I druga sprawa: Czemu jak topka jest słabsza to u wszystkich jednocześnie a jak mocna to też - tak jakby był jakiś "kurek" do przykręcania i odkręcania.
@AstroCash
A czemu ja tej oferty nie mam? :O
(13-07-2013 17:05)ThePro napisał(a):  8 pobrań od 0.10$ w dół ... nawet z Chorwacji za 0.04 ..

Dla Chorwacji ta oferta została już wyłączona Wink
(13-07-2013 17:49)MrMystery napisał(a):  Ja chciałem tylko podkreślić dziwną zależność z założenia niezależnych od siebie rzeczy. Mianowicie, odkąd pojawiły się oferty te niskie w większości nietypowych krajach to wpadają bardzo często i wszystko było by OK gdyby nie fakt że wraz ze wzrostem tych pobrań diametralnie spadła liczba pobrań za wysokie stawki. Wiem że to brzmi jak teoria spiskowa ale nie ja jeden to zauważyłem.

I druga sprawa: Czemu jak topka jest słabsza to u wszystkich jednocześnie a jak mocna to też - tak jakby był jakiś "kurek" do przykręcania i odkręcania.

Kocham takie teorie...
(13-07-2013 17:49)MrMystery napisał(a):  Ja chciałem tylko podkreślić dziwną zależność z założenia niezależnych od siebie rzeczy. Mianowicie, odkąd pojawiły się oferty te niskie w większości nietypowych krajach to wpadają bardzo często i wszystko było by OK gdyby nie fakt że wraz ze wzrostem tych pobrań diametralnie spadła liczba pobrań za wysokie stawki. Wiem że to brzmi jak teoria spiskowa ale nie ja jeden to zauważyłem.

Niestety mam takie samo odczucie. Dzisiaj nie wpadło żadne pobranie powyżej 1,53$.. Xpokerface

(13-07-2013 17:50)sqmany napisał(a):  @AstroCash
A czemu ja tej oferty nie mam? :O

Może bawiłeś się ofertami i ją usunąłeś? Ja mam tą ofertę Smile
No właśnie nie usuwałem tej oferty :x
Odpowiedz