Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
(07-06-2014 13:04)dorbiel napisał(a):  Spokojnie, po co się wkurzać, to nie byle jaki bux, że zanim wypłaci to zniknie tylko szanujący się serwis. Przynajmniej wiesz, że dostaniesz na 100% swoje pieniądze a że trochę później? uzbiera się więcej i opłata będzie stosunkowo mniejsza. Zrozum admina, że się stara zadowolić wszystkich a ręcznie nie da się tak szybko, bo automatycznego wypłacania na razie nie ma. Smile
Nie ma za bardzo na czym bo BAP przewaliłem na head-tail...
codziennie jest 400BAP do wyklikania, plus jakieś kilka reklam i uzbierasz Idea
Już się z tym bawiłem 2 tygodnie to wiem lipa jak ,nie wiem.Jak ktoś zainteresowany oddam to za 2zł...
del
**imperator123** Jak 100$ zarobić w dwa tygodnie to lipa, to życzę każdemu takiej lipy. Ale dam Ci dobrą radę na przyszłość - cokolwiek robisz nie wyłączaj myślenia. A tak na marginesie chodzisz do maluchów" czy może już do "starszaków"??"
Po 3 tygodniach zarobiłem 1$, nie polecam bez inwestycji nic się nie da zarobić.
Da się, da. Ja zaczynałam od zera i oto kolejna czyli trzecia wypłata.

[Obrazek: 993tbm.jpg]
del
dorbiel ile masz punktów bap skoro zarabiasz 100$ tygodniowo ?

redo, dumny członek http://zarabiam.com od May 2014.
@dorbiel taki wynik mogłeś otrzymać tylko z inwestycji lub masz pod sobą osoby które zainwestowały i to grubo

@imperator123 im więcej zainwestujesz tym więcej wyciągniesz z programu, wypłata minimum 1$ jest nadal dostępna w innych procesorach (musisz zrozumieć że wypłata ręcznie 1800 osobą była technicznie bardzo czasochłonna, a jak wiadomo czas to pieniądz)

@smoku1996 wpłacić możesz przez te procesory najlepiej przez PerfectMoney (prowizja 0%)
http://mytrafficvalue.com/deposit_methods.html

@luxterrr z samych aktywacyjnych reklam w 3 tygodnie dostałeś 8400 BAP a to ponad 4$ w programie . Podejrzewam że nie miałeś osoby która podpowiedział by Ci jak dobrze rozwinąć konto.

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Glosy: myrne (+1)
Odpowiedz