Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[SCAM] xfwcs.com -inwestuj z PayPal& liberty reserve » DOWODY KILKUNASTU WYPŁAT NA KONTO PAYPAL, CAŁY CZAS PŁACI OD KILKU MIESIĘCY - ŚWIETNE MIEJSCE NA INWESTYCJE SWOICH ŚRODKÓW

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve
Sprawdź:
Dalej tylko maks 10 $ można wypłacać albo ja mam takiego pecha tylko ?

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
RE: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve
na tą chwilę pp zamknięty jest do odwołania tzn do czasu usunięcia problemów
co do lr pisz do admina na [email protected] - wypłaci ci wtedy całość jaką miał będziesz na account balance
Bo zlecić nie można na LR tylko mail tak ?

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Aż sie nadziwić nie mogę że tak gówniana stronka płaci tyle czasu Smile Grafika i cała reszta strony to surowy skrypt GC, tylko teksty pozmieniane LOL
Dla mnie zwykłe ponzi game :]
a ja zarejestrowałem się tam z tydzień temu, wpłaciłem jakiś drobny grosz a po 3 dniach... dostałem zwrot na pay pala. Nie wiem o co chodzi ale to w sumie miło z ich strony Smile

duzypawel, dumny członek http://zarabiam.com od May 2012.
(13-08-2012 21:51)nitram napisał(a):  Bo zlecić nie można na LR tylko mail tak ?

cały czas coś robią więc takie zamieszanie z tymi wypłatami
także napisz do admina, zrealizuje po e-mail to co będzie na account balance
(13-08-2012 22:01)Morlok napisał(a):  Aż sie nadziwić nie mogę że tak gówniana stronka płaci tyle czasu Smile Grafika i cała reszta strony to surowy skrypt GC, tylko teksty pozmieniane LOL
Dla mnie zwykłe ponzi game :]

wiesz nie wygląd jest ważny tylko to, że działa i płaci
ile programów super wyglądających w czasie ich działania było i padło i stało się scamem więc nie wygląd jest wyznacznikiem
strona nie jest jak dla mnie aż taka zła pod względem wyglądu, nie patrzę na wygląd zaczynając inwestować w danym programie - jak bym patrzył na wygląd to nie wiele lepszą grafiką i wyglądem prezentuje się np jbp a w nim inwestowałem i też swoje zarobiłem
by zakończyć " nie szata zdobi człowieka" a tutaj " nie grafika zdobi program " Smile
Odp: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve
Jak można skontaktować się z adminem, bo nie widzę...

Wysyłane z mojego Transformer TF101 za pomocą Tapatalk 2

zbieramnas2, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2012.
RE: Odp: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve
(14-08-2012 09:38)zbieramnas2 napisał(a):  Jak można skontaktować się z adminem, bo nie widzę...

wysłać e-mail na adres : [email protected]
Odp: RE: Odp: [PŁACI!]HIT xfwcs.com -inwestuj bezpośrednio ze swojego konta PayPal& liberty reserve
(14-08-2012 09:39)tomazzi napisał(a):  
(14-08-2012 09:38)zbieramnas2 napisał(a):  Jak można skontaktować się z adminem, bo nie widzę...

wysłać e-mail na adres : [email protected]

Dzięki.

zbieramnas2, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2012.
Wątek zamknięty