Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
kurcze,mam juz te 10 dolców z haczkiem i dalej nie moge wybrac metody przelewu na dodatek zablokowali mi wyplate na 1 dzien bo rzekomo źle wpisałem pin 3 razy,nie wybrałem metody tylko kwote i pin(prawidłowy był) pewnie dlatego ze metody nie wybrałem,co mam zrobić,żeby mieć tam liste procesorów płatniczych ?
(01-03-2013 18:18)Sp00n napisał(a): Zawsze coś Ci się uzbierało Tylko wypłaty z Payzy na Polskę są zablokowane. Chyba, że do banku od razu, ale takie małe kwoty to się nie opłaca.
Skorzystaj z i-transfer.pl, jak trafisz na dobry kurs dolara to jeszcze zarobisz
(02-03-2013 10:10)pikusix1 napisał(a): Witam, dlaczego nie mogę zlecić wypłaty na konto PayPal? Mail mam podany, wszystko ustawione, lecz jednak nie mogę zlecić.
Ponieważ już nie płacą na PayPal.
Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
jak to jest ze zmianą rangi? Wyrabiam, powiedzmy, 50$ w marcu i zmienia mi się automatycznie ranga, która potem zostaje niezależnie od tego ile zarobię w kwietniu?
(06-03-2013 22:18)siedlack napisał(a): jak to jest ze zmianą rangi? Wyrabiam, powiedzmy, 50$ w marcu i zmienia mi się automatycznie ranga, która potem zostaje niezależnie od tego ile zarobię w kwietniu?
Zarobisz 50$ w marcu to otrzymujesz range na cały kwiecień