Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No nie fajnie... cięcia leadów i wyświetleń a teraz pierwszy raz się zdarzyło, że wypłata złamała umowną datę na fakturze... Śmieszne traktowanie firm jak i klientów prywatnych... dobrze, że stąd uciekłem...
Na MyLeadzie są wypłaty w 5 minut od napisana do nich i to 0 prowizji...
(19-05-2015 16:47)patulsky1337 napisał(a): No nie fajnie... cięcia leadów i wyświetleń a teraz pierwszy raz się zdarzyło, że wypłata złamała umowną datę na fakturze... Śmieszne traktowanie firm jak i klientów prywatnych... dobrze, że stąd uciekłem...
Wyraźnie jest napisane , że wypłaty są realizowane w ciągu 7 dni ROBOCZYCH... jakie cięcia leadów? Ja żadnych problemów z leadmore nie mam i jak najbardziej polecam , kontakt poprzez e-mail jest ok , ale przydała by się szybsza forma , to jedyne moje zastrzeżenie.
(19-05-2015 16:47)patulsky1337 napisał(a): No nie fajnie... cięcia leadów i wyświetleń a teraz pierwszy raz się zdarzyło, że wypłata złamała umowną datę na fakturze... Śmieszne traktowanie firm jak i klientów prywatnych... dobrze, że stąd uciekłem...
Wyraźnie jest napisane , że wypłaty są realizowane w ciągu 7 dni ROBOCZYCH... jakie cięcia leadów? Ja żadnych problemów z leadmore nie mam i jak najbardziej polecam , kontakt poprzez e-mail jest ok , ale przydała by się szybsza forma , to jedyne moje zastrzeżenie.
Gdzie ja napisałem, że mówiłem o 7 dniach normalnych? Wiem, że 7 dni roboczych :v
Panowie co to za zamęt nie czytuje forum nie zlecałem wypłaty od jakiegoś czasu ale wcześniej dostawałem na czas, czy coś się zmieniło ? doszły wam te wypłaty na czas normalnie wypłacają ?
Bo chaos się robi przez te ostatnie posty ?...
EDIT: WYPŁATA EKSPRESOWA ZREALIZOWANA PO KILKU GODZINACH jedyne co mogę to polecić LM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-05-2015 10:12 przez maciej202020.)