Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL
Sprawdź:
(24-10-2015 16:15)surfer0700 napisał(a):
(24-10-2015 16:01)xaxaxa napisał(a): Witaj, pytanie mam jak bym zainwestowal 250$ i caly czas je reinwestowal w nowe adpacki to ile mozna wyciagnac za +/- 6 miesiecy na czysto?
@[xaxaxa]
250$ to tylko 5 paczek, ale i tak nieźle jak na początek.
Przez rok ciągłej reinwestycji zarobiłbyś jakieś ~875$ - 250$ (które zainwestowałeś), to Twój zysk na czysto wyniósłby ~625$
Wszędzie piszę "~", bo są to tylko szacowane zarobki.
Ale oczywiście spokojnie jesteś w stanie zarobić więcej. Bo TrafficMonsoon, to nie tylko kupowanie paczek i oglądanie reklam. Wiele osób nie wykorzystuje potencjału tego serwisu, tylko kupuje AdPacki i liczy na cuda. Jeżeli kupujemy reklamę, to warto byłoby ją dobrze przygotować, tak by zarabiać na dwóch biznesach jednocześnie.
Poza tym każdy robi tragedię z tego że 'trzeba' bądź nie trzeba mieć poleconych żeby zarabiać. Nie jest to prawda. Wiele osób działa bez poleconych i są zadowoleni. A Ci którzy mają dużą wiedzę i się nią dzielą, zarabiają więcej, bo wkładają w to więcej pracy i poświęcają więcej czasu.
A zdobycie osób poleconych wcale nie jest takie trudne.
Mój polecony z dzisiaj po 10tej:
Nie musiałem się wysilać żeby go zdobyć, LP + Traffic Monsoon Packages i jak widać poleceni sami wpadają na nasze konta. A 5$ za taką usługę to naprawdę niewiele
No własnie kupujemy reklame a jak ja nie mam zadnego bloga itd ?
Dzieki za odp
(24-10-2015 16:17)xaxaxa napisał(a): No własnie kupujemy reklame a jak ja nie mam zadnego bloga itd ?
Dzieki za odp
xaxaxa
Jak nie masz to możesz zrobić tak jak większość osób w TrafficMonsoon, czyli po prostu w reklamę wrzucić jakąkolwiek stronę internetową i obracać kasą z paczek.
Albo... zarejestrować się w innych programach i tam zarabiać alboo... przygotować sobie stronę i reklamować coś co przyniesie Ci większe zyski.
Są gotowe systemy do tego, więc nie trzeba być wielkim hakerem i nie wiadomo jak się wysilać. Mądra inwestycja kilku złotych w reklamę może zdziałać cuda
(25-10-2015 07:10)xaxaxa napisał(a): Jak myslicie warto inwestowac w tm?
Co to za pytanie 2
Ryzyko jest wszędzie i zawsze, ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana
Na razie uważam że warto w to wchodzić, nie zapowiada się na szybki upadek, ale wiadomo, bywa różnie.
Tak jak Miko napisał, 10 paczek na początek to jest naprawdę dobra opcja, bo już w 5 dni za wypracowane pieniądze możesz kupić 11 paczkę